Aktywne Wpisy
JanLaguna +232
Chiny coraz bliżej udzielenia Rosji wsparcia wojskowego. Amerykanie rozważają ujawnienie danych wywiadu
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
Uzupełnienie do mojego poprzedniego wpisu.
Amerykanie rozważają upublicznianie danych wywiadu, na podstawie których doszli do wniosku, że Pekin jest coraz bliżej podjęcia decyzji o udzieleniu Rosji wsparcia wojskowego.
Zgodnie z zapowiedziami szef chińskiej dyplomacji, Wang Yi, odwiedził Moskwę. Rozmawiał z Ławrowem, Putinem oraz Patruszewem. Oficjalne komunikaty były bardzo enigmatyczne. Jednak Amerykanie uważają, że dyskutowano na temat chińskiej pomocy dla Rosji
uncle_freddie +146
Manchester United 0 - 1 Barcelona; Lewy z karniaczka
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
FAUL || MIRROR
#mecz #golgif #golgifpl #united #fcbarcelona #ligaeuropy
Klik
Sterowanie:
mysz/strzałki - roll, pitch (pochylenie)
Q - oznaczenie celu (dla strzelca)
F - strzał z działka
X - flary (narazie dla picu)
E - wł/wył silnika
R - restart
C - zmiana kamery
Z - odwrócenie pionowej osi
1-3 zmiana broni
Konstruktywna krytyka/uwagi mile widziane
p.s. wiem że to może być dużo ale po prostu lubię Apache :)
@vervurax: Zrobiłem tak jak jest w BF3, jak się przyjmie to w przyszłości zrobię jakieś opcje żeby można było ustawiać wszystko
A i jeszcze jedna sprawa, czy tylko u mnie po naciśnięciu TAB gra spowalnia?
EDIT: aaaa, tam jest zmiana kamery :D
1. dodałem lockCursor, nie wiem czemu w WebPlayerze nie działa
2. Nie, takie robocze slo-mo do debugowania i obserwacji różnych rzeczy zrobiłem, ale nie musicie o tym wiedzieć :)
Z takich dodatkowych możliwości można byłoby też ustawić dla flar taki cooldown, ażeby było trudniej dla gracza uniknąć strącenia przez rakiety. W sumie dla rakiet też, żeby nie było takiego spamu strzelaniem.
Ogólnie masz jakieś założenia,
@matt881: Mam już parę pomysłów, właściwie jest tego od #!$%@? roboty, a planowałem jeszcze zrobić misje odrzutowcem, a może nawet na ziemi jakimiś czołgami
Cooldown już jest, tylko trzeba te bronie upakować w jakieś magazynki (rakiety np. po 19 bo tyle mieści wyrzutnia)
Założenia