Wpis z mikrobloga

@Wojt_ASR: Nie mam "bulu" tylko walę głową w stół jak Ramsay jak widzę jego posty na "złym procederze" - w każdym jęczy na EA jakie to ono jest złe, przeciwko graczom bo blokują bądź co bądź "nielegalne interesy" itp. Niech wreszcie zrozumie (i tak tego nie widzi bo ma mnie na #czarnolisto ) że ten jego proceder to łamanie regulaminu gry (tak jak z refami i F2P - zakaz ruchu motywowanego)
  • Odpowiedz
@xDawidMx: Zabiera mu dopływ gotówki, więc nie dziwne.

Wiadomo, że to psuje rynek, ale zawsze, gdy w grę wchodzi kasa, to każdy ma dość wypaczony pogląd.

EA też nie zajmuje się tym dlatego, że nagle tak zaczęło im zależeć na graczach, tylko dlatego, że hajs się nie zgadzał.

W Fifie od zawsze były bugi/obejścia i każdy, kto chciał coś na tym zarobić/ugrać, mógł to zrobić.
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR: Akurat w EA się zmienił zarząd po drugiej "Złotej Kupie" z rzędu - dają co miesiąc darmowy indyk a gdy kończył się okres wsparcia Simsów to początkowo mieli dać tylko tym co kupili jakąkolwiek część za darmo a dali wszystkim.
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR: Lepszy taki PR niż to co odwalił Xbox z GWG - dlatego przelazłem na PS4 - najlepszą grą jaką dali na X360 to AC2 ...

PCtowcy niech się nie cieszą tak z Ignite bo i tak będą mieli #!$%@? rynek w FUT a konsolowcy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz