Wpis z mikrobloga

#feels #pytanie #defetyzm #uroda

Mirki drogie, jak przestać przegrywać uczuiowo mając ~20lat i wyglądając na dumne 4/10? Operacja plastyczna wydaje się być niezłym rozwiązaniem? A może niestety zazwyczaj do reszty życia się jest wykluczonym uczuciowo brzydalem, który może przestać męczyć się tylko gdy odważy się zakończyć przegraną grę? Ale weźcie plusujcie, żeby ktoś zwrócił uwagę, bo gdzie otrzymam życiowe prawdy jak nie na mirko? Pozdrawiam serdecznie
  • 8
@asenjo: Chłopie to co masz w głowie więcej zrobi niż jakaś operacja plastyczna...kiedyś usłyszałem nawet od jednej (ładnej zresztą) kobiety, że facet to musi być tylko trochę ładniejszy od świni najważniejsze żeby miał w głowie poukładane. Także od tego radziłbym zacząć...pewność siebie jest najważniejsza. Co się tyczy natomiast wyglądu zewnętrznego to oczywiście dbać o siebie trzeba. Można być brzydkim ale zadbanym zawsze trzeba być :)
@PatatajvonSkowyrny: nie bo wykop nie szanuje nikogo i wpadne w gleboka depresje od waszej szydery

@assis no to albo jestem gorszy od swini, albo mam takze paskudny charakter

@cetirizini bo oszukujac sie wmawiajac ze jestem przystojny bylem odrzucany i w koncu przelala sie szara goryczy

no nic, wyglada na to ze permanentny przegryw, "zycie zycie jest nobelo"
@asenjo: nad charakterem także należy pracować...nawet bardziej niż nad wyglądem. Także jeśli sam podejrzewasz, że możesz mieć paskudny charakter to sorry ale chyba pora zabrać się do ciężkiej pracy ;)