Mirki, mam odczucie że muszę coś sprostować :D #oswiadczenie
4 dni temu, w w tym dodałem dla #heheszki screena z mojej rozmowy, z przed prawie 2 lat, o tym jak to @choleryk wisi mi rzekomo 5 dych ( ͡°͜ʖ͡°) Prawda jest taka, że kiedyś mu pomagałem coś naprawić z przeglądarką faktycznie, ale już nawet nie pamiętam czy miałem coś za to dostać, czy nie (zakładam że jednak se jaja robiliśmy bo bym już je miał dawno temu XD) a screena dałem wyjętego z kontekstu bo ładnie pasował i chciałem plusuf durzo (⌐͡■͜ʖ͡■) Oczywiście @choleryk ciężko zdziwiony #wtf ale dałem mu na PM dane do przelewu, tak jak napisałem w wymienionym wyżej wpisie, dzisiaj rano wbijam na konto a tam leży moje 5 dych xD
Tak więc, ogłaszam wszem wobec że #choleryk to #prawilnymirek który dba o swoje dobre imię, nawet jeżeli jego winy są wątpliwe ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Mam cichą nadzieję, że resztę probanderowskich/neonazistowskich działaczy spotka podobny los. I oni chcą dołączać do UE / NATO z takim zwyrodniałym ścierwem (ich bohaterem narodowym) żałosne. #ukraina #rosja #wojna #europa #nato
4 dni temu, w w tym dodałem dla #heheszki screena z mojej rozmowy, z przed prawie 2 lat, o tym jak to @choleryk wisi mi rzekomo 5 dych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prawda jest taka, że kiedyś mu pomagałem coś naprawić z przeglądarką faktycznie, ale już nawet nie pamiętam czy miałem coś za to dostać, czy nie (zakładam że jednak se jaja robiliśmy bo bym już je miał dawno temu XD) a screena dałem wyjętego z kontekstu bo ładnie pasował i chciałem plusuf durzo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Oczywiście @choleryk ciężko zdziwiony #wtf ale dałem mu na PM dane do przelewu, tak jak napisałem w wymienionym wyżej wpisie, dzisiaj rano wbijam na konto a tam leży moje 5 dych xD
Tak więc, ogłaszam wszem wobec że #choleryk to #prawilnymirek który dba o swoje dobre imię, nawet jeżeli jego winy są wątpliwe ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@cielo @KroLuSC