Wpis z mikrobloga

• 2
Widac C9 bez sing singa radzi sobie lepiej niz NaVi ze Puppeya ;-)

Starladder X : C9 1 - 0 NaVi

#dota2
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Karol4722: NaVi mi przypomina Alliance po TI3 powoli forma spada. Jak nowy pacz im nie podpasuje to NaVi bedzie tylko cieniem przeszlosci.
  • Odpowiedz
@Zorak: Nie ma to jak oceniać jak ktoś gra po jednym bo1. W tym miesiącu NaVi przegrało tylko dwa mecze na 12 biorąc pod uwagę że grają ze sobą tylko miesiąc to świetny wynik. Świetnym wyborem był fng patrząc na to jak nagle PR przestało ogarniać.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@nosmis: nigdy nie bylen fanem NaVi a teraz to juz calkiem malo mam wiary w ten team. Ich poziom na TI4 byl marny i nie sadze ze zmiana skladu duzo im da.
  • Odpowiedz
@Zorak: Chciałem ci tylko zwrócić uwagę, że obecnie NaVi jest praktycznie top3 drużyną w EU i ocena jakiegokolwiek zespołu po obejrzeniu jednej gry bo1 to pomyłka. Też nigdy nie przepadałem za Ukraińcami (no może trochę byłem fanem ale to dlatego że Kuroky z nimi grał). Na TI4 carrował ich funnik i dendi reszta grała g---o. Świerza krew i spójny język porozumiewania się, powinno przywrócić NaVi starą formę z czasów TI1-TI2.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@nosmis: tyle ze aktualnie bycie w top 3 eu to nie zaden wyczyn. Jest C9 ktore nie jest stricte europejskie, team trinker, secert team, empire i alliance.

Znaczy wyczyna dla NaVi. Bardziej mnie interesuje jak sobie poradza z chinskimi druzynami ktore dominowaly na TI.
  • Odpowiedz
@Zorak: Przez top3 chodzi mi o to, że są jak na razie najstabilniejszą drużyną. Trzeba poczekać do następnego LANa żeby ocenić kto jest naprawdę top3. A chińskie drużyny z TI to już przeszłość, tam scena jest w podobnym stanie co w EU ale wątpię żeby jakikolwiek team z EU im obecnie dorównał.
  • Odpowiedz