Aktywne Wpisy
Doniv +352
#rozdajo
Hejka, Sprzedajemy produkty z Czech i Słowacji! Jako że, pojawiły się nowe Smaki najpopularniejsze czekolady #studencka Przygotowałam dla was #rozdajo do wygrania jest BOX SŁODYCZY Z CZECH ( zawierający również te czekolady ) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
link do tych czekoladek:
STUDENCKA KARMEL&BROWNIES
STUDENCKA KARMEL&COOKIES
Aby wziąć udział w #rozdajo
1. Wystarczy napisać coś w komentarzu oraz dać plusika! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hejka, Sprzedajemy produkty z Czech i Słowacji! Jako że, pojawiły się nowe Smaki najpopularniejsze czekolady #studencka Przygotowałam dla was #rozdajo do wygrania jest BOX SŁODYCZY Z CZECH ( zawierający również te czekolady ) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
link do tych czekoladek:
STUDENCKA KARMEL&BROWNIES
STUDENCKA KARMEL&COOKIES
Aby wziąć udział w #rozdajo
1. Wystarczy napisać coś w komentarzu oraz dać plusika! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HrabiaTruposz +787
Pisowski Minister Cyfryzacji a obok ekspert IT brylujący w TVPiS. Rodzeństwo na wspólnym garnuszku xD
Swoją drogą szybko poszło, wczoraj wieczorem niby randomowy typ zagadał do Cieszyńskiego o AMA, ten się zgodził, a dzisiaj już wspólne zdjęcie z Białkovem XD
BTW, geniusze zrobili tak, że AMA nie da się zakopać, ale jak najbardziej można wykopać. Taka to "wspólna przestrzeń do dyskusji".
#bekazpisu #bekazwykopu #polityka
Swoją drogą szybko poszło, wczoraj wieczorem niby randomowy typ zagadał do Cieszyńskiego o AMA, ten się zgodził, a dzisiaj już wspólne zdjęcie z Białkovem XD
BTW, geniusze zrobili tak, że AMA nie da się zakopać, ale jak najbardziej można wykopać. Taka to "wspólna przestrzeń do dyskusji".
#bekazpisu #bekazwykopu #polityka
Mam do was takie małe pytanie. Otóż jestem eks-grubasem i zamierzam się udać na pierwszą w życiu masówkę z prawdziwego zdarzenia. Trochę czytałem o tych tematach, ale nurtują mnie dwie sprawy.
Po pierwsze, czy ma sens coś takiego jak dieta stabilizacyjna, polegająca na cyklu: 2 dni normalnej diety, 1 dzień obcięcie węglowodanów o połowę?
Po drugie, czy sens mają takie suplementy? Ewentualnie proszę o polecenie jakiś innych specyfików, które pomagają nie zalać się tłuszczem, a mięśniami, jeśli coś takiego istnieje w ogóle.
Wszystkie inne praktyczne porady, dzięki którym można osiągnąć w miarę beztłuszczową masę będą mile widziane ;).
@LordOfTheBananas: Przede wszystkim mam na myśli takie, które pomogą mi nie zalać się tłuszczem. Bo z racji mojej genetyki jestem raczej spokojny o przyrost mięśni, łatwo mi to przychodzi. Cały problem polega na tym, żeby
tak, od tego jest reverse diet czyli stopniowe (około 5%) zwiększanie kaloryczności co tydzień
suple radzę na początku odpuścić, a szczególnie takie hmm egzotyczne :) (tzn takie, które nie zostały zbadane - ich działanie nie jest ani potwierdzone ani zanegowane), polecić mogę kreatynę.