Aktywne Wpisy
Tyrande +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Bylem dzis u znajomych, laski wynajmuja razem mieszkanie i po prostu kazda ma swoj pokoj. Jakie bylo moje zdziwienie gdy sie okazalo ze nie uzywają.... lodówki. Miały odłączoną od prądu, argumentując że i tak nie potrafią gotować. Jedna leci na słoikach i paczkach od mamy i babci. Druga je na mieście lub w pracy (kantyna). Obydwie 32yo+. Mózg r-------y
Dzisiaj 2 godzinny trening. Godzina ćwiczeń na ręce (3kg), druga godzina to nogi (6kg) głównie squat. Potem brzuch i rozciąganie. Ciekawe czy jutro wstanę :D
- już nic nie będę pisać :>
@misia87vs: mam pytanie. Ile waży Twoja torebka, gdy idziesz na miasto? ;)
A tak w ogole, ostatnio wyszły ciekawe badania naukowe, które pokazują, że jedeny parametr treningu, który na znaczący wpływ u kobiet, to nie objętośc treningu, nie długośc - a intensywnośc :)
Cieżko mi ocenić intensywność - był intensywny! po godzinie zmiana koszulki na nową suchą :)
Pro-tip różowypasku - piękna, jędrna skóra to efekt tonusu (napięcia) mięśniowego, który stymuluje właśnie krótki, intensywny trening.
Wiem, wiem mam mentora od ćwiczeń, więc możesz wyluzować :)
obczaj :P
http://youtu.be/cNb1ThaXGeQ
Jakie efekty? Po jakich ćwiczeniach z jakim obciążeniem i z jaką objętością? Jaki progres obciążenia? Jaka zmiana obwodów, wagi, poziomu tkanki tłuszczowej?