Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bianci: idąc tym tokiem myślenia jakiekolwiek rozmowy o czymkolwiek trzeba opatrzeć spoilerem. Jakby był obrazek o Harrym Potterze to też byś mówił "uwaga na spoiler", bo niektórzy nie wiedzą, że jest czarodziejem? Bezsens. Twoje ostrzeżenie może sprawić, że wiele osób tego nie obejrzy. Przeczytają "Spoiler serialu" i pomyślą, że coś z książek będzie.
  • Odpowiedz
@Kaethax: W dniu jedenastych urodzin Harry dowiaduje się, że jest czarodziejem. Czeka na niego szkoła magii pełna tajemnic.

Opis producenta filmu.

• Odpowiedz
@Bianci: no i co z tego? gdzie robię k---ę z logiki? Wiele razy były rozmowy pod #got o książce, gdzie faktycznie były spoilery dla serialowców. Jak dopiero zaczynają, to niech lepiej zczarnolistują sobie ten tag, bo nikt poza tobą nie będzie mial oporów przed wrzucaniem umierającego Seana Beana czy innego Oberyna. Akurat z tym drugim ciągle pojawiają się heheszki. Nie rób k---y z logiki, wydarzenia starsze niż sezon
  • Odpowiedz
@Kaethax: I dlatego, że nikt nie będzie poza mną miał oporów, to ja mam nie ostrzegać? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czemu tak bardzo zależy Ci na regulowaniu mojego zachowania? Robisz k---ę z logiki stosując w nieuprawniony sposób wykładnię rozszerzającą z informacji o śmierci głównych bohaterów GoT na podstawową informację o HP.
  • Odpowiedz