Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +76
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
mev3 +73
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Nastolatka z iPhonem w ręku, z którego słucha "Sorry Polsko" Marii Peszek. W dodatku lajkuje fanpage typu "Beka z Polski", obraża Jana Pawła II i w ogóle wielka z niej kosmopolitka. Nie można zapomnieć też o popieraniu LGBT (bo przecież to też ludzie i mają prawo do miłości, no i oczywiście dzieci adoptować powinni, żeby im stworzyć "prawdziwy" dom), aborcji (bo dziecko to taka aplikacja na smartfona nie chcę, to usuwam) i feminizmu (hurr durr kobiety takie wykorzystywane, seksistowskie świnie zarabiają więcej niż kobiety itp.). Uważa się za pępek świata i oczekuje szacunku od innych, a nie okazuje go nikomu. Każda próba dyskusji kończy się zanim się zacznie.
#pierwszywpis #lewackalogika #l-----------------e #gorzkiezale
xD
@Ginden: Masz ty rozum i godność człowieka?
Poleciałeś stereotypem, połączyłeś normalne poglądy do których każdy człowiek ma prawo z narcyzmem, czymś co budzi negatywne emocje i zadowolony, że możesz się powkurzać.
@tony_soprano: No sama się nie obroni. Oczywiście pasożyty pokroju Peszek chciały by żeby ktoś za nich bronił kraju żeby oni mogli tylko żyć i żreć!
@Aleksander_Newski: Haha wybacz, ale cechy stereotypowego "Cebulaka" są bardzo mocno zakorzenione w katolickiej tradycji i przesiąkniętym ignorancją konserwatyźmie Polaków, więc i tak nie będziesz w stanie nagle przenieść tego określenia na ludzi o liberalnym światopoglądzie.
@Expendable: Masz generalnie ból d--y o to, że się dziewczynki nie udało wystarczająco zindoktrynować paciorkami z babcią od drugiego i lekcjami religii od siódmego roku życia?