Kurde, @wykop, no wiem, ze chcecie ddosu 24/24, ale to jest ciezka praca, wiec prosze mnie nie banowac za trollowanie, gdy mam 40min przerwy obiadowej i strona wstaje. @m__b
@VXN1bktvbnRv: zazdroszczę stalowych jaj. W przypadku wpadki grupa ITI czy Agora będą domagać się od Ciebie gigantycznych odszkodowań. Od Ciebie czy rodziców, nieważne. Naprawdę życzę solidnego kamuflażu.
Znając przebieg innych takich ataków wnioskuję, że mogą się zdarzyć tylko parusekundowe przerwy w działaniu, więc najlepiej chyba na bieżąco odświeżać te strony .( ͡°͜ʖ͡°)
@VXN1bktvbnRv: po co to robisz? Przecież w ten sposób tych, którzy chcą sobie coś sprawdzić na stronie TVNu do niczego nie przekonasz - wręcz możesz wywołać efekt odwrotny od zamierzonego "efekt oblężonej twierdzy".
Nie wspominam o tym, że pewnie jakieś Grażyny na 50lvl klną, bo nie mają czego przeglądać... to się po prostu odbija na zwykłych ludziach.
Sorry, ale "walka" toczona przez r------------e czegoś nic dobrego nie przyniesie. Nie podoba ci się
@VXN1bktvbnRv: jak najbardziej popieram, ładnie zaorałeś ;) co prawda za moich czasów się robiło deface. Ale możesz jeszcze dorzucić ZUS do listy i Urzad Skarbowy .
@VXN1bktvbnRv: DDoS to dziecinada. Wlam sie na strone wyborczej pozamieniaj hasla w wstaw jakis obrazek (tvn kuamie z axelio z jakims tesktem Usuncie Konto na wykopie) czy cos. A jak nie dasz rady to blokowanie tego gowna to dosc dobra robota.
Komentarz usunięty przez moderatora
http://fakty.tvn24.pl/
http://wyborcza.pl/
Znając przebieg innych takich ataków wnioskuję, że mogą się zdarzyć tylko parusekundowe przerwy w działaniu, więc najlepiej chyba na bieżąco odświeżać te strony .( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sorry, ze tak wolam.
Moge pokazac tylko tyle (widac kiedy skonczy sie atak, ok. 13:15-20, jutro.).
@VXN1bktvbnRv: Co do bezpieczenstwa zrzut nizej. Osoby, ktore sie orientuja powinny wiedziec o co chodzi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wspominam o tym, że pewnie jakieś Grażyny na 50lvl klną, bo nie mają czego przeglądać... to się po prostu odbija na zwykłych ludziach.
Sorry, ale "walka" toczona przez r------------e czegoś nic dobrego nie przyniesie. Nie podoba ci się