Wpis z mikrobloga

@varez: Jak tylko pojawi się .iso czy to na MSDN czy to gdzie indziej dam znać pod tymi tagami co teraz. Mój thinkpad już czeka na nowy systemik :-)
@Bobas: no właśnie miałem Ci wypominać, że zniszczyłeś mój plan na kolejny tydzień, bo jednak trzeba będzie jeszcze poczekać.. dzięki za newsa tak czy tak!

btw: coś nieoficjalnego instalowałeś? wyciekło coś legitnego?
btw: coś nieoficjalnego instalowałeś? wyciekło coś legitnego?

@varez: Nie ma nic. Same nieprawdziwe releasy. Skoro już zostało tak mało czasu to poczekam na oficjalne preview, nie pali sie.
@Bobas: Dwóch komputerów nie chcę, chcę coś przenośnego, a żeby samo w sobie było wygodne do pracy (trzynastka nie nada się do całodniowej pracy). Ale wiadomo - ile osób, tyle zdań, więc każdy wybiera co mu pasuje ;)
@varez: No to już tak. Ja nie umiem na jednym pracować. Na jednym musi być visual, a na drugim komunikatory, maile i inne ciulstwo. Jak trzeba to sie korzysta z trzeciego i odpala dokumentacje na pivocie.

Ale podziwiam, że na jednym umiesz :-)
@Bobas: daje rady, jak ruszę tyłek do biurka to na dwóch jest super, a trzy mi niepotrzebne (żaden przyrost produktywności w zasadzie) :p

// tak długo siedziałem na jednym monitorze o małej rozdziałce, że dla mnie jeden fullhd to dużo