Wpis z mikrobloga

Macie może namiar na sklep, który ma w ofercie mikroprzełącznik OMRON D2FC-F-7N(10M)?

Myszka mi pada i mam dwuklik.

Znalazłem tylko na Allegro ale w kosmicznej cenie za jedną sztukę :/ Na ebayu są za niższą cenę i w dodatku dwa, ale koszta przesyłki zabijają sens takiego zamówienia.

#pytanie #elektronika

goblin21 - Macie może namiar na sklep, który ma w ofercie mikroprzełącznik OMRON D2FC...

źródło: comment_ALetfb07AyXtR8hXxhN1P0fzKuaEoSBB.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@goblin21: idź do sklepu, kup najtańszą chińską myszkę i wyciągnij tego microsłycza. Moze nie będzie omron, ale piny powinien mieć tak samo ustawione, bo to dosyc standardowa część. Przelutujesz i elo, tylko nie podnieś scieżek.
  • Odpowiedz
@yacolek: Nie widzę potrzeby produkowania elektrośmieci. Sam przełącznik tańszy niż badziewna myszka i z całą pewnością lepszy jakościowo niż przełącznik t taniej myszce
  • Odpowiedz
@goblin21: zawsze możesz tez wylutować i go rozebrać, to tylko głupi przełącznik, po bokach ma zatrzaski dzięki którym można go otworzyć, może coś pękło i chałupniczą metodą go naprawisz :)
  • Odpowiedz
@yacolek: Naprawa padniętego mikroprzełącznika to jak reanimowanie trupa. Możliwe że zadziała ale nie na długo. No i modlić się należy by nie połamać obudowy :/
  • Odpowiedz