Wpis z mikrobloga

@Kaminiak: muzyka, głośne rozmowy, ostatnio też było karaoke na którym @13czarnychkotow straciła głos, konkursy na temat wykopu zazwyczaj są, czasem też sponsorzy imprezy coś dorzucą od siebie, @m__b przyniesie rogale, @maciejkiner ostatnio na poznańskim przyniósł pizzę dla wszystkich. Ogólnie przyjemna posiadówa i poznawanie nowych ludzi. Bardzo mocno zależy od organizatorów i ludzi jak to się rozkręci. Bylem kilka razy na wykopparty i nigdy nie żałowałem
@Kaminiak: każdy kiedyś przyszedł po raz pierwszy i nikogo nie znał. Im częsciej będziesz przychodził, tym więcej ludzi poznasz. Jeśli każdy będzie miał karteczkę z nickiem to wystarczy podejść i zagadać jeśli kogoś kojarzysz. Albo dosiąść się do losowej ekipy, zazwyczaj rzadko jest tak, że ktoś jest zamknięty na nowych ludzi i nie chce nikogo poznawać.

A odpowiadając na pytanie większość ludzi już się zna, bo byli na poprzednich party/wykoppiwach itd.
@Kaminiak: ja juz kojarzę trochę ludzi, ale to dlatego że byłem na tym party przynajmniej 3 razy. Przyjdź i jeśli nie jesteś strasznym odludkiem to napewno poznasz dużo świetnych ludzi i będziesz się dobrze bawił ;-)