Ani trochę mnie nie zabolała informacja o śmierci Robina Williamsa. Nawet nie mieliśmy wspólnych znajomych. Moje emocje można porównać do tych, które odczuwałem po śmierci księżnej Diany.
@Pieron: Mnie ten aktor nigdy nie zachwycał, ale w związku z dzisiejszym poczułam smutek, bo jednak szkoda, że w Hollywood ludzie tak się rujnują. Jakaś taka tendencja przykra.
@kamil1210: @Pieron: A mi szkoda, bo lubiłem filmy z jego udziałem i wiem, że w czymś dobrym mógłby jeszcze zagrać. A tak niestety środowisko straciło bardzo dobrego aktora, który potrafił się wcielić nie tylko w role komediowe.
@teemo: jak się obudziłem to sam na to wpadłem. Wyobraź sobie, że istnieją ludzie na tyle kreatywni, że potrafią coś samodzielnie wymyślić i czasem się zdaża, że pomimo samodzielnego myślenia, ktoś inny dojdzie do takich samych wniosków wcześniej
#aktor #film #robinwilliams #niepopularnaopinia #oswiadczenie
@Pieron: raczje nie, większość ludzi tka myśli ale nie będą o tym pisać bo maja gzieś śmierć tego aktora
Sam napewno byś na to nie wpadł...
Chyba że gdzieś usłyszałeś tą wypowiedź i wypłynęła z twojej podświadomości akurat kiedy wstawałeś