Aktywne Wpisy
Corrny +339
Różowa pisze mi dzisiaj, że była w GIGI i mają tam croissanty pistacjowe po 24,50 zł xD Kilka dni temu byliśmy w Rzymie i za dwa cornetto w piekarni przy samej fontannie Di Trevi zapłaciłem 5 euro xD (3 za pistacjowego i 2 za cytrynowego). Wiem, że te wyroby z GIGI są dobre, ale cena jest #!$%@? skandaliczna.
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
SynMichaua +329
Konkretne nagranie z kamery nasobnej policjantów z Kielc. W piątek doszło do pożaru pensjonatu opiekuńczo-rehabilitacyjnego przy ulicy Tobruckiej.
Policjanci wspięli się po balkonach i ryzykując swoje życie na rękach wynosi pensjonariuszy na zewnątrz.
#policja #strazpozarna #pozar
Policjanci wspięli się po balkonach i ryzykując swoje życie na rękach wynosi pensjonariuszy na zewnątrz.
#policja #strazpozarna #pozar
Oprócz tego dowiedziałam się, gdzie jest Park Drwęskich i rozwaliłam drugie kolano wywalając się praktycznie w miejscu przy modowaniu portalu (było ciemno, w Wilsonie fragment alejki był nieutwardzony, miał sypkie kamyczki, a ja mam nowe buty i niezjechane bloki, z których ciężej się wypina :<).
Z innych rzeczy: warto serwisować piasty rowerowe. Moja tylna podobno była w strasznym stanie i dostałam zjebkę, że nie przyszłam wcześniej Ciekawe, czy tak załatwiłam ją ja czy poprzedni właściciel. #ingress #tylkoniebiescy #jointheresistance #vivalaresistance