Aktywne Wpisy
Salido +1228
Minął 0 (z 70) dzień wakacji.
To już 5. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi zmianowa praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Główny autor @absoladoo zrezygnował z prowadzenia tematu, a jako że w poprzednich latach pomagałem mu z tworzeniem tego zadania, to postanowiłem wyręczyć
To już 5. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi zmianowa praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Główny autor @absoladoo zrezygnował z prowadzenia tematu, a jako że w poprzednich latach pomagałem mu z tworzeniem tego zadania, to postanowiłem wyręczyć
Zoyav +74
jest piątkowy wieczór i zapewne siedzisz teraz samotnie przed ekranem komputera/telefonu, więc przypominam wszystkim przepis na sukces:
- idź pobiegać™
- idź na te-ra-pię
- idź na siłkę
- pij dużo wody
- wyjdź do ludzi
- idź na planszówki
- zmień myślenie
- zacznij medytować
- zostań wege
- zapisz się na kurs tańca
- wyjdź na słońce
- kup flaszkę i idź w miasto, zagaduj ludzi pod sklepem
- idź
- idź pobiegać™
- idź na te-ra-pię
- idź na siłkę
- pij dużo wody
- wyjdź do ludzi
- idź na planszówki
- zmień myślenie
- zacznij medytować
- zostań wege
- zapisz się na kurs tańca
- wyjdź na słońce
- kup flaszkę i idź w miasto, zagaduj ludzi pod sklepem
- idź
Napięcie sięgało zenitu. Tłumy ludzi wiwatują na widok przejeżdżających kolarzy. Dzieci kwiczą wniebogłosy. Nieco spasione matki komentują urodę kolarzy. Nagle pod Wawelem pojawia się Christophe Riblon, który precyzyjnie składa się w nawrotce i zaczyna ślamazarnie pomykać po krakowskiej kostce brukowej. Potem jego wyczyn powtarza Benat Intxausti, a następnie Jon Izagirre. Tej monotonności było zbyt dużo. W głowie podchmielonego Zbysia zrodził się szatański plan urozmaicenia finiszu Rafała Majki. Zerwał się na równe nogi, złapał do swej 2 litrową wodę mineralną i postanowił podzielić się z otoczeniem że jest geniuszem:
- Ja tu wyskoczę na środek, niech mi Majka tylko podjedzie... pobiegnę za nim i #!$%@?ę mu wodą mineralną. To ja będę tu sławą. Ja, Zbysio... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety pan Zbysio zbyt długo dzielił się swym szatańskim planem i nie zauważył, że Rafał śmignął mu pod nosem (╥﹏╥)
#truestory #coolstory #heheszki #krakow #tdp trochę #sadstory
Teraz pochylmy się nad losem Zbysia i współczujmy mu, że zgubił swoją drogę do szczęścia...
to taki trochę #cichybohater naszego TDP ( ͡° ͜ʖ ͡°)