Kiedyś w #gotujzwykopem było takie coś, że się wydrążało bochenek chleba i wrzucało tam pół lodówki żarcia, a potem przygniatano to szafą. Ma ktoś linka?
@biczplis: @gonzono: Wiecie, że wczoraj o tym myślałem:) Chodzi to za mną i chodzi, aż w końcu zrobię, aczkolwiek w nieco innej formie, do której będę potrzebował takiej wołowiny, oczywiście nie z puszki, czy jakiejś podrobionej mielonki, a normalnego kawałka krowy - standardowy przepis to 10 dni samego macerowania, a potem jeszcze kilka godzin gotowania, ale nie takie rzeczy się robiło:) No i nawet sobie nie wyobrażacie jak
#pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@dziczku: Mam to samo cumplu. Polecam http://befsztyk.pl/mieso-wolowina-swieza-c-2_10.html
@dziczku: Prawda? Ja niestety nie mam szans na ich usługi, a żałuję bardzo :(