Aktywne Wpisy
nocny-mirek +4
Co to jest lex tusk? Ktoś streści?
arinkao +28
Nie wierzę w to kuźwa, przed chwilą dostałam wiadomość na messengerze od klientki, taką normalną, oficjalną, dot. pracy. O 02:44, baba pyta czy da radę coś zrobić w środę. Czyli dziś └[⚆ᴥ⚆]┘
Swoją drogą przypomina mi się takie #coolstory. Moja mama dawała kiedyś korepetycje 20-latkowi, który chyba drugi raz powtarzał drugą klasę technikum. Był typem wielkiego koksa obwieszonego srebrnymi łańcuszkami i fryzurą na G.I. Joe. Jak przychodził do naszego domu, to chowała komórkę i inne w miarę cenne rzeczy. Któregoś razu przyznała mi się, że błędnie go oceniła. Myślała, że to typowy osiedlowy bandzior, a chłopak się muzyką interesuje. Nawet na festiwale jeździ.
Naprawdę wierzysz, że cały patrol dowoził dragi na wooda?
Pewnie ktoś - jedna dwie osoby - chciały sobie dorobić i podrzucił koszulkę, kangurka albo spodenki( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty lepiej pojedź na ten Woodstock i sprawdź jak jest naprawdę a nie wierz we wpisy mentalnych Januszy i Grażyn ;)
Czy przyzwolenie jest? Nie, nie ma. Owsiak
@Papelavitus: Na scenie może sobie krzyczeć co chce, ale w poniedziałek palił splifa z moim kuzynem, tak bardzo narkotyki precz ;)
@Papelavitus: no i powinni za to odpowiedzieć. Tym bardziej, że tajemnicą poliszynela jest że takie rzeczy się dzieją (sprawdź w
A zgłosiłeś już swojego kuzyna? Przecież musi za to odpowiedzieć. Za ćpanie, posiadanie a kto wie - może nawet i dystrybucję. Może kiedyś drugim Ziobrem zostaniesz ;)
@Pismak: Wiara w ideały w Tobie mocna. Pozdrawiam
@Pismak: Schopenhaueryzmy to Ty poćwicz
Historii z dragami mam na kopy bo i w takim otoczeniu się obracam, także moralizatorstwo sobie daruj. Nie mam zamiaru się też licytować bo to po prostu błazenada.
Jak ktoś zna umiar, wie co i jak się je, to mogą pokolorować ładnie dzień.
Nie napisałem, że zawsze tylko, że czasami - student prawa powinien umieć czytać.
Także buzi misiu kolorowy:*
A miałeś kończyć transmisję ;D
To było łatwiejsze niż zabranie dziecku cukierka ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
"EOT"
@Pismak: Ehhh. Ostatnio debilem nazwał mnie żul kiedy nie dorzuciłem mu do piwa. No nie tylko debilem bo padło wiele innych inwektyw ale między innymi.
Ty jednak jesteś studentem prawa uczącym się za pieniądze: moje, mojej mamy, mojego taty i mojej siostry.
Smutne, że właśnie tak to kiedyś będzie wyglądało. Naprawdę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Papelavitus: Biedny ty, internetowy troll