Wpis z mikrobloga

Jutro jadę do RCKiK w Olsztynie na oddanie krwi. Po donacji będę miał sporo czasu wolnego więc pytam się was mirki. Jaki film warto obejrzeć?

http://www.helios.pl/16,Olsztyn/StronaGlowna/

#kino #film #helios #olsztyn

PS.

#rozowepaski z Olsztyna, będe miał wolną miejscówkę obok siebie w kinie. Może zechcesz mi towarzyszyć podczas seansu? Po filmie może jakiś obiad/kolacja/śniadanie?

#podrywajzwykopem? Nie sądzę :/
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kazmierz: To ta komedia w której koleś nagrywa jak bzyka się z panienką, ma nagranie skasować a ono zbackupowało się w chmurze i rozesłało do urządzeń rozdanych przez tą parę?
  • Odpowiedz
@Kazmierz: Z tego co widzę to prócz Sekstaśm to tylko planeta małp godna rozważenia. Reszta to same bajki dla dzieci :/

Chciałem iść do Awangardy, ale te godziny… O 17:30 muszę być na PKP jeśli nie chcę nocować w Olsztynie :/
  • Odpowiedz
@goblin21: Jak oglądałeś "Genezę planety małp" to polecam ci zobaczyć "Ewolucję planety małp" - świetny film, według mnie jeden z najlepszych w tym roku. Widzę też, że grają u ciebie jeszcze "Krainę lodu" - bardzo przyjemna animacja Disneya, też polecam. Jutro jest też premiera "Strażników galaktyki" - z tego co widziałem w zwiastunach zapowiada się fajny film przygodowo - sci-fi.
  • Odpowiedz
@goblin21: wczoraj miałam podobny dzień w #olsztyn! rano załatwiłam biznesy, później korzystając z wolnego czasu oddałam krew, a później planowałam kino, ale faktycznie nic ciekawego, a na sekstaśmę nie zdążyłam, bo pociąg ( ͡° ʖ̯ ͡°)

ostatecznie szlajałam się po alfie i wydałam kupię forsy. kino jednak by mi taniej wyszło XD

jak ta planeta?
  • Odpowiedz
@fvck: Wiesz o co chodzi. kilka razy miałem sytuację ze usiadłem sam a obok mnie rozsiadły się pary. Źle się czułem gdy zaczęli się do siebie przytulać a ja sam jak kołek… :/
  • Odpowiedz