Mirki szukam jakiegoś auta dla siebie z racji tego, że zdałem prawo jazdy. Budżet do 15-20 tys, najlepiej 5 drzwiowe (nie combi) rocznik od 2003 w górę. Na co zwrócić uwagę, co wybrać? Patrzyłem za astrą, ibizą, corsą, focusem, Kia ceed, citroenem c4. #carsboners #carboners #car #wyborauta #auto #pomocy #pomocnadlon #mechanik
@Remik2013: Ja bym kupil Honde japoniec to japoniec ;) a z tych co powiedziales kijanka jest najlepsza oferta. zalezy do czego auto ma sluzyc, czego od niego wymagasza
@integra codzienny dojazd do pracy ok 25km w dwie strony, czasami wypad na zakupy itp o ogólnie miejskie auto, czasami wypad gdzieś za miasto. Najważniejsza rzecz klima, ale w tym przedziale cenowym to wszystkie (chyba) mają :) Hmm wymagam, generalnie niczego :) fajnie jakby był mało awaryjny, mało palił (do 10 litrów LPG) i dobrze się prowadził :)
@Remik2013: jeśli będziesz miał kase na ewentualny serwis w toyocie to autko bardzo dobre :) A renault megane? Clio? Ja osobiście poleciłbym audi a3 rocznik 2004-05 hehe ( ͡°͜ʖ͡°)
@gacork Megane i clio odpada, wizualnie mi się nie podobają. Myślę jeszcze nad Peugeotem 207 2008r. Audi A3 2004-2005 fajne autko, ale chyba w moim przedziale cenowym się nie zamieszczę.
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Temat Zamknięty.