Wpis z mikrobloga

@elbanan: no ale w macu sa obrzydliwe. Jezdze w delegacje i ogolnie nie jadam takiego zarcia, bo wole w restauracji noralny obiad. Ostatnio nie bylo czasu wiec na szybko wzialem w macu zestaw. Wyrzucilem prawie caly a bylem glodny.
  • Odpowiedz
@elbanan: prawidłowo. w maku pracownicy muszą myć bardzo często ręce, wiele czynności wykonują w rękawiczkach i w czepkach na głowie. Z tego co kojarzę, to za każdym razem, kiedy pracownik dotknie ręką twarzy musi zmienić rękawiczki albo umyć ręce.

w takiej budce to marian może ci składać burgera rękami, którymi przed chwilą wycierał pot z czoła i spod pachy.
  • Odpowiedz
@durielek: McDonald's oficjalnie informuje, że w burgerach jest tylko mięso z przyprawami. Nie zawiera konserwantów, bo to produkt głęboko mrożony i taki przyjeżdża do lokali.
  • Odpowiedz
@ortofosforan: nie, ale w wielu miejscach do mięsa wieprzowego się dodaje drobiowy MOM i miksuje razem.

W jednej chłodni miksowaliśmy też mięso razem z frytkami i mrożonymi warzywami na papkę i mak tego nie chciał kupić, a sporo knajpek jednak tak.
  • Odpowiedz
  • 12
Śmiać mi się chce z tych debili stawiających wyżej budkę z gownem od mcdonalds z solidnymi produktami. O MC złego słowa nie słyszałem, a o takich barach czy budkach od cholery, stare surówki, mieso albo przeterminowane albo z psa, a przygotowuje to pani Halina co minute temu grzebała w dupie xD
  • Odpowiedz
@Kaethax: jest lepsze ale jakiś czas temu ceny poszły w górę :/ Swoją drogą dziwne, że mają aż tylu pracowników, a np. w złotych tarasach to rzadko się zdarza żeby zamawiały więcej niż 4 osoby. Podczas gdy w kfc/mcd jest tłum ludzi.
  • Odpowiedz