Aktywne Wpisy
Ktoś coś? #kiciochpyta #humorobrazkowy
WielkiNos +32
To niesamowite jak niektórzy ludzie się rzucili do szkalowania dziewczyny za zrobienie facetowi blowjoba w fotobudce.
Cóż za pruderyjność. Jestem nieco zszokowana wyobrażeniem jak musi wyglądać życie seksualne wielu ludzi jeśli byle obciąganie w budce foto to dla nich takie olaboga. Nie dziwne, że wielu facetów chodzi na dziwki. Tam przynajmniej mogą liczyć na jakieś większe urozmaicenie niż w domu pod kołdrą przy zgaszonym świetle.
Pragnę jeszcze tylko zauważyć, że kobiety, które
Cóż za pruderyjność. Jestem nieco zszokowana wyobrażeniem jak musi wyglądać życie seksualne wielu ludzi jeśli byle obciąganie w budce foto to dla nich takie olaboga. Nie dziwne, że wielu facetów chodzi na dziwki. Tam przynajmniej mogą liczyć na jakieś większe urozmaicenie niż w domu pod kołdrą przy zgaszonym świetle.
Pragnę jeszcze tylko zauważyć, że kobiety, które
Także: Mirko to jednak dobra sprawa jest - dobrzy i bezinteresowni ludzie na tym świecie też są :) Jeszcze raz dziękuje @staa za wszystko :)
#debiljez #diy #kochanemireczki #wykopoweprezenty #muzycznykacik
@michal__q: ma co najmniej pół metra :D
Komentarz usunięty przez autora
@zdechly_jez: a adres to niby skąd miał?
@Pommernstellung: Bo mnie oszukano. Jak zmrużysz oczy Tobie też wyda się czerwone. A czerwone, żeby do czegokolwiek pasowało w miejscu gdzie ewentualnie zawiśnie
@michal__q: Daj adres, zajrzę do książki telefonicznej i podeślę Ci kogoś z wiertarką;)
@michal__q: Szablon mieścił się na dwóch kartkach A4, więcej nie chciało mi się sklejać.