@Pstek: Mam, mam go! Rejestr umów i innych zobowiązań z Urzędu Miejskiego #wroclaw.
Pierwszy wniosek w tej sprawie złożyłem 2 miesiące temu. Kilkakrotnie na mirko o tym pisałem. Teraz dostałem wyciąg z niego za 1,5 roku w formie jaką wybrałem.
To jednak nie wszystko ( ͡º͜ʖ͡º) Przesłane zestawienie nie zawiera kontrahentów itp. Uważam, że prowadzone są jeszcze co najmniej 2 rejestry umów w urzędzie. Mam na to szczątkowe dokumenty. Ale o to spotkamy się w sądzie jak znajdę na to 100zł (zwrotne koszty sądowe).
Pierwszy wniosek w tej sprawie złożyłem 2 miesiące temu. Kilkakrotnie na mirko o tym pisałem. Teraz dostałem wyciąg z niego za 1,5 roku w formie jaką wybrałem.
Dostępne na http://ochrona.jawne.info.pl/magazyn-danych/2014/UM-Wroclaw/ .
To jednak nie wszystko ( ͡º ͜ʖ͡º) Przesłane zestawienie nie zawiera kontrahentów itp. Uważam, że prowadzone są jeszcze co najmniej 2 rejestry umów w urzędzie. Mam na to szczątkowe dokumenty. Ale o to spotkamy się w sądzie jak znajdę na to 100zł (zwrotne koszty sądowe).
#wygryw #informacjapubliczna #prawo #rejestrumow
źródło: comment_oxsxGRytK2OrsQjZTUiC2OQJscfF8jpd.jpg
PobierzAle faktycznie źle to sformatowałem.
Dokładniej co chcesz teraz osiągnąć? Znaleźć tą dziewczynę co mi o tym opowiadała czy tą fakturę :D?
Szacunek za chcenie się w użeraniu z nimi i znanie prawa :) ja już całkowicie zapomniałem że w ogóle pisałem z kimś o