Aktywne Wpisy
ponerLokej +190
Niesamowite jak świat potrafi się zawalić człowiekowi w jednej chwili (╥﹏╥)
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To było tak, że jakby ocknęłam się w roku 2020 i nagle WTF, co się dzieje, zombie chodzą po ulicach, a ludzie zorganizowali już sobie życie, żeby nie dać się zabijać.
I było tak, że te zombie były czymś spryskiwane z samolotów, żeby były takie powolne i niegroźne w sumie, bo każda babcia ucieknie przed takim zombie. Ale w nocy się ożywiały i trzeba było spać przy zamkniętych oknach i zgaszonych światłach i cichutko, bo inaczej właziły do mieszkania i jadły ludzi, kiedy spali (robiły takie piramidy, że jeden zombie wchodził na drugiego, i przez to mogły wleźć komuś przez okno, nawet jak mieszkał wysoko).
Były powołane specjalne komitety i byli jacyś nowi bohaterowie ludzkości, którzy ogarniali sprawę.
Nie było internetu, telewizji, była łączność tylko radiowa i jakaś sieć mikrofalówkowa - jaki w tym sens, nie wiem.
Jak ktoś nie miał gdzie iść spać na noc, to mógł iść do miejscowego szynku, gdzie było, delikatnie mówiąc, nieciekawe towarzystwo.
Nie było wojska, tylko żołnierze wyssani wirem czasu z wojny secesyjnej, którzy w dodatku z jakiegoś dziwnego powodu mówili po niemiecku.
Potem zaczęły się problemy, bo zombie ewoluowały i znów były szybkie i znów zjadały ludzi. :/