Wpis z mikrobloga

#!$%@? miałem straszny koszmar zagłada świata z rąk kuców, ogień piekielny lecący z nieba, mordowanie ludzi w rytmach nothing else matters i november rain po prostu koszmar.

Do tego czasu mam palpitacje serca, Korwin założył partię NSMAP Nationalsozialistische Mirkos Arbeiterpartei wcielił tam Adolfa Wiplera który zmienił imię i propagowali swoje poglądy na WykopPartei - wszyscy się z nich śmiali i gnili ale geniusz Corvina i populizm @przemyslaw-wipler sprawił, że porwali tłumy.

Wszystko zaczęło się na Mirko, od Nocy Długich Kuców gdzie zostało wymordowane poprzez uduszenie strunami zrobionymi z włosia kucowego kierownictwa partii satelickiej Neuropa. Potem poszły w ruch myszki komputerowe i stworzona ustawa Antyrurzowopaskowska - wszystkie kobiety zostały wypędzon z mirko. To był początek, potem Corvin dostał się do Europarlamentu i po początkowych porażkach zdążył zdobyć uznanie i został przewodniczącym rady - na mocy ustawy "Każdy kuc na jednego człowieka" zobowiązał wszystkich do zapuszczenia włosów i mianował Adolfa Wiplera swoim namiestnikiem.

Po dokonaniu w pełni demokratycznego przewrotu w Unii Europejskiej zmienił jej nazwę na Unia Kucowska w skrócie UK i wypowiedział wojnę Wielkiej Brytanii w skrócie również UK o kradzież skrótu. Wojna trwała dwie doby, kuce zalały przedmieścia Londynu i królowa skapitulowała i zobligowała się do zapuszczenia Kuca.

Reszta państw albo się poddawała albo przyłączała - po prawicy Curwina i Wiplera zasiadł Putin, Niemcy ni z gruchy ni z pietruchy wytrzasnęli 20 dywizji najnowszych Leopardów III(przestali informować świat o progresie w rozbudowie arsenału po wydaniu modelu II), kilka tysięcy Eurofighterów i Eurocopterów oraz latające spodki o napędzie antygrawitacyjnym.

Obama na wieść o tym próbował desantować wojska w Normandii ale genialny strateg Wipla wszystko przewidział i natarcie zostało odparte, USA zaordynowało wydanie rozkazu który ześle grad pocisków z dział kinetycznych stacji bojowych umieszczonych w kosmosie. Był to swoisty ogień piekielny - miasta zapłonęły ale Zeppeliny z Kucami zostały wysłane - nie wykryje ich nowoczesna technologia i wkrótce dolecą do zachodniego wybrzeża. Byłem na jednym z nich, ostatnie co pamiętam to wyskok w spadochronie z logiem KNP - potem wybuch i straszny żar. W uszach dudnił mi hymn Kuców - nothing else matters połączony z november rain - to było straszne i fascynujące zarazem.

Następnie się obudziłem i nic nie było takie same. Nic z tego co powiedziałem nie jest prawdą, wszystko jest kłamstwem. Tak to sobie próbuję wytłumaczyć drogi czytelniku. Czy do tego zmierzamy? Zadaj sobie sam to pytanie i spróbuj znaleźć odpowiedź.

Obrazek powiązany - logo KNP malowane na czołgach, helikopterach, UFO anty-grawitacyjnym oraz Zeppelinach.

#abercontent #historiewujkaabera #wujekaberopowiada
Aberworthy - #!$%@? miałem straszny koszmar zagłada świata z rąk kuców, ogień piekiel...

źródło: comment_Q7OiChOalOJ6faylzCyuaWRSMdxa5TSr.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz