Wpis z mikrobloga

Mam ciekawie dość prosty numer komórkowy. Dwie grupy z tymi samymi cyframi, więc nie jest to złoty (co najwyżej srebrny). Wszystko to nie ze specjalnego abonamentu, ale na kartę, którą mam już dobre parę(~naście) lat.

Nie w tym jednak rzecz się chwalić. Otóż pomijam fakt skierowanych marketingów (czy jest pan zainteresowany nowymi szamponami lub może prenumerata najnowszego pisma z kotkami albo co gorsza ma pan okazję dostać okazyjne garnki [dobra, taki stary nie jestem, żeby mi proponowali]), TNS OBOP dzwoni raz na kwartał a ostatnio po kolei każdy z banków próbuje mnie przekonać do kredytu, na który mnie nie stać i śledzi moje poczytania w ich usługach internetowych.

Najgorsze są jednak stałe, comiesięczne pomyłki. Nie byłoby w nich nic dziwnego, jeśli nie to, że są telefonami do jednej osoby. :) Gdy już to powoli stawało się mniej ciekawe dla mnie, zacząłem wypytywać nachalne konsultantki kim jest ta Pani i jaki ma numer. Okazało się, że jest znaną aktorką (już średnio-bardzo-starszego wieku niestety :( ) i ma numer różniący się jedną cyfrą.

Od tego czasu nadal mam telefony do niej skierowane, ale zawsze odpowiadam już stałym tekstem. Nie przyszło mi na myśl zrobić z tego jakiegoś żartu, może kiedyś... A może jakieś śmieszki poradzą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

TL;DR

#coolstory #coolstorytroche #niewiemczydobretagi #maleheheszki #wiemzeniesznywpis #komorki
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach