Aktywne Wpisy
ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
1. Przypominam, ze w ogólnym regulaminie generalizując - p----------m się.
3, 1 i 0 pkt otrzymujemy za każdy mecz, nie rundę.
Reszta pozostaje bez zmian - wybaczcie za zamieszanie.
2. @smileer zrezygnował z turnieju - na jego miejsce w grupie B wskakuje @Czupax, który ma czas do jutra na potwierdzenie i rozegranie meczu - w przeciwnym razie @Czupax wypada i ja wskoczę na jego miejsce.
Aktualne nadesłane przez Was wyniki meczów (Pogrubione osoby są oznaczone jako wygrane)
Grupa A
Angrist vs Mruvek
Angrist vs nicowski
emilyem vs nicowski
Punktacja
@Angrist - 3 pkt
@Mruvek - 3 pkt
@emilyem - 0 pkt
@nicowski - 3 pkt
Grupa B
MrBadger vs JackBauer
Wyniki:
@patrolss - 0 pkt
@MrBadger - 3 pkt
@JackBauer - 0 pkt
@Czupax - 0 pkt
Grupa C
Rittlel vs damccio
Wyniki:
@Rittel - 3 pkt
@damccio, @Bladi89, @Musiek_ - 0 pkt
Grupa D
Qutasisko vs soplowy
Wyniki:
@Qutasisko - 3 pkt
@soplowy @ginozaur @Perlo - 0 pkt
To są wszystkie wyniki, które od Was otrzymałem. Przypominam, że wyniki wysyłamy tylko i wyłącznie do mnie na PW.
W razie uwag / nie ścisłości krzyczeć.
#grajzwykopem #wormsarmageddon #wykopowaligawormsow #wa
Wygrana 3 pkt, remis 1 pkt przegrana 0 pkt.
Nie wiem skąd wyciągnąłeś 1 pkt za mecz...
"trzy, jeden i zero punktów otrzymujemy za każdy mecz, nie rundę." naprawdę muszę wszystko rozpisywać, tak jak dla szkoły podstawowej?
widać mało grałeś w wormsy, ze o taką rzecz pytasz. można i nie jest to trudne, szczególnie przy wyrównanych pojedynkach.