@pestis: to chyba musisz mieć dom z gumy, bo ja mam stockowe chłodzenie na i7-3770 (nie kręcony, wszystko w standardzie) i nie mam żadnego problemu. Inna sprawa, że ja na komputerze raczej używam GPU, niż CPU, ale mimo wszystko.
@pestis: dzisiaj musze wyczyścić radiator i wentylatorek, wziąć denaturat i zdjąć stockową shitową pastę, nasmarować AS5 i moze cos z tego Della bedzie.
a tak powaznie moze trafilem na felerny egzemplarz, nigdy nie widzialem tak glosnego laptopa. Bez dedykowanej grafiki a suszy jak suszarka, musi caly czas stac na podstawce chlodzacej bo inaczej swiszcze caly czas. Jak AS5 i gruntowne wyczyszczenie nie pomoze to juz nie wiem co zrobie.
komputer tylko stacjonarny.
i wentylator od procesora musi tak buczeć, że sąsiedzi myślą po #!$%@? mu kosiarka do trawy w domu.
#osiwadczenie #pcmasterrace #komputery
to uczucie gdy czujesz stopami, jak wibracje z komputera przenoszą się na podłogę.
do dziś go słyszę przez ścianę. gdy osoba, której go przekazałem w spadku, go odpala i na nim pracuje.
i zastanawiam się, jakim cudem nie ogłuchłem. i jak można wysiedzieć przy takiej kosiarce bez stoperów.
@pestis: hałasują laptopy, moja stacjonarka podczas grania w Crysisa 2 była cichsza niż dwa laptopy z włączonymi IDE, chromem i jakąs dokumentacją.
a tak powaznie moze trafilem na felerny egzemplarz, nigdy nie widzialem tak glosnego laptopa. Bez dedykowanej grafiki a suszy jak suszarka, musi caly czas stac na podstawce chlodzacej bo inaczej swiszcze caly czas. Jak AS5 i gruntowne wyczyszczenie nie pomoze to juz nie wiem co zrobie.