Wpis z mikrobloga

Dlaczego mi się portfel #navajocoin nie synchronizuje? Usunalem nawet blockchain i za kazdym razem zatrzymuje sie mniej wiecej przy 143600 bloku(pobrało około 12 tysiecy blokow). To moja pierwsza instalacja tego walleta pobrałem ten najnowszy ze strony. Mam 14 połączeń.

#kryptowaluty
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@psposki: Skoro usunałem blockchain i napisalem, ze za kazdym razem jest to samo to chyba logiczne, że nie raz już włączałem i wyłączałem.

@svider86 Dzięki, spróbuję to zrobić. Swoją drogą nie jest to normalne, że portfel sie nie synchronizuje. Wcześniej odkryli błąd, plus te problemy z synchro, ciągłe zmienianie portfeli. To nie wróży zbyt dobrze. :/
  • Odpowiedz
@hughmm: 1. Trzeba do folderu skopiować całego zipa czy tylko content?

2. Ja ściągnąłem najnowszy wallet (wcześniej nie miałem żadnego) i zawsze jak odpalę to mi rzuca błędem i wychodzi. Błędy dostaję różne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@goodbroker: Z wątku na bicointalk: "I did experiment with 5k and a new wallet and gave me stake for 11h. Also your wallet need to be unlocked."

"if you don't have a pass then is unlocked"

I bezpośrednio od dev-a: " if you want stake generated and interest to be accumulated you will have to keep you wallet
  • Odpowiedz