Wpis z mikrobloga

Mirki, dokonalem wczoraj pierwszego zakupu na #aliexpress i wszystko poszlo gladko ale dzis dostalem maila ze niestety nie mogli zweryfikowac platnosci i zebym u nich na swoim koncie kliknal claim i wyslal i skan paszportu i jeszcze jakies inne #!$%@?. O co chodzi? Czemu tak sie stalo, wszystko mam prawidlowo, normalne konto, karta debetowa z ktorej codziennie korzystam. Pomoze ktos?
  • 11
  • Odpowiedz
@Lilac: Status transakcji - Cancelled. Your order has been cancelled for security reasons. The fund for this order hasn't been deducted by AliExpress. However, some banks may hold this payment, and the bank will reverse the payment for up to 7-30 working days before releasing back to the card holder. To avoid order cancellation in the future, please submit a claim for payment verification.

Nie mam zadnych limitow, adres jest dobry
  • Odpowiedz
@dwa_koty_kastrowane: Miałem to samo, przez kilka dni próbowałem zamowić telefon i za każdym razem płatność nie przechodziła weryfikacji. Próbowałem też zamówić na brata jego kartą i na jego adres i tak samo płatność odrzucona. Wysłałem im skan dowodu, tylko całkowicie zamazany, widać tylko imię i nazwisko. Nie odezwali się już, a ja też nie drążyłem tematu bo kupiłem ten sam telefon w PL. Co ciekawe płatności za drobne rzeczy koło 10$
  • Odpowiedz