Aktywne Wpisy
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
Jeśli Kross miałby przejąć numer rodaka to oficjalnego potwierdzenia transferu Samiego możemy spodziewać się pewnie w ciągu kilkunastu godzin.
#realmadryt i trochę #arsenal, bo to w sumie on prowadzi w wyścigu o usługi Khediry.
Agent Khediry:
Jeśli jakiś klub miałby interes, jestem pewien, że zadzwoniliby do mnie i omówili sprawy. To samo tyczy się Chelsea.
Rozmawiamy z Realem Madryt na temat jego kontraktu, ale na razie nie jesteśmy blisko żadnych ustaleń. Sami dopiero co wrócił z mistrzostw świata i udał się teraz na
Osobiście nie chciałbym, żeby Sami odchodził, przyda się jeszcze na pewno nie raz.
A to, że agent powiedział, że nie prowadzą rozmów to wiadomo, że nic nie znaczy, równie dobrze rozmowy mogą już być finalizowane
mam nadzieję, że prawdą są słowa jego agenta. szkoda byłoby oddać takiego zawodnika jak Khedira. bierzcie Illarramendiego, możemy dopłacić xD.
Illarrę przydałoby się wypożyczyć na rok - dwa. IMO chłopak ma potencjał, tylko potrzebuje ogrania, a tutaj ciążyła na nim zbyt duża presja. Wypożyczyć albo sprzedać z opcją pierwokupu - będą z niego ludzie ;)
Khedira powinien zostać, ale jeśli