Wpis z mikrobloga

@Czipsu:

Agent Khediry:

Nie prowadzimy rozmów z Arsenalem. Nie sądzę też, żeby zgodzono się na cenę, w innym wypadku powiedziano by mi o tym.

Jeśli jakiś klub miałby interes, jestem pewien, że zadzwoniliby do mnie i omówili sprawy. To samo tyczy się Chelsea.

Rozmawiamy z Realem Madryt na temat jego kontraktu, ale na razie nie jesteśmy blisko żadnych ustaleń. Sami dopiero co wrócił z mistrzostw świata i udał się teraz na
  • Odpowiedz
@Pustulka: Oczywiście, że może zmienić numer bez zmiany klubu, jednak w przypadku Khediry to by było bez sensu ;) Dla Kroosa zostaje 8, dla Jamesa 10. A takie akcje jak zniknięcie koszulek najczęściej kończą się transferem.

Osobiście nie chciałbym, żeby Sami odchodził, przyda się jeszcze na pewno nie raz.

A to, że agent powiedział, że nie prowadzą rozmów to wiadomo, że nic nie znaczy, równie dobrze rozmowy mogą już być finalizowane
  • Odpowiedz
@turqus: Jak rok temu koszulki Bale'a się pojawiły w oficjalnym sklepie na Barnabeu, to na stronie też jeszcze ich nie było - pojawiły się kilka dni później (oczywiście jeszcze przed transferem).

Illarrę przydałoby się wypożyczyć na rok - dwa. IMO chłopak ma potencjał, tylko potrzebuje ogrania, a tutaj ciążyła na nim zbyt duża presja. Wypożyczyć albo sprzedać z opcją pierwokupu - będą z niego ludzie ;)

Khedira powinien zostać, ale jeśli
  • Odpowiedz