Aktywne Wpisy
Myślę że putin jest im starszy tym bardziej grozniejszy.
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
Nie daj Boże okaże się nieuleczalnie chory i będzie o tym wiedział, myślę że będzie chciał zaistnieć jako wielki przywódca Rosji jak jego poprzednicy, o każdym uczylismu się w szkole i to postacie zapamiętane na zawsze.
Według mnie są dwa warianty które prawie napewno zrealizuje (chyba że umrze z zaskoczenia)
Wariant A : Wojna atomowa zagląda przejęcie całej Ukrainy następnie marsz na Kraje
switcher20 +15
Serio? Prawie co drugi wpis w gorących o złych p0lkach... Nie sądzicie, że może macie jakiś problem xd? Że może niezdrowo mieć taką obsesję? Ja rozumiem, że niektórzy mogą być sfrustrowani i trudno im zaakceptować rzeczywistość, ale #!$%@? bez jaj ile można
#przegryw #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #zwiazki #oswiadczenie
#przegryw #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #zwiazki #oswiadczenie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Arthur C. Clark
niezły pokaz, na #dziendobry
Coś masz do tatuaży? ;) U mnie stosunek ten wygląda tak, jaram się boję zrobić za stara już jestem :)
Absolutnie nic, jaram się i pracuje nad projektem swojego. Bardziej przerażał mnie fakt, że młody będzie chodził z takim gównem na ręce... no i że stary mnie zabije :P