Wpis z mikrobloga

@cyberyna: Na mnie największe wrażenie zrobiły momenty kiedy po raz pierwszy zdałem sobie sprawę, że to wciąż ekran. Końcówka z teleportacją i 'Ucieczką' mniej intrygujące, ale trzyma poziom.
@zbii777: u nas się mało takich ekranów stosuje, we Wrocku jest jedna firma, której bliżej własnie z takimi rozwiązaniami do Nasa niż branży reklamowej :) na mnie duże wrażenie zrobiły te potężne łapska trzymające ekrany. Wczoraj oglądałam film Hardware gdzie taki droid wywyijał w całym filmie i miałam przez to jakieś straszne cybernetyczne sny..
@zbii777: Oglądałam. Nakręcony w latach 90-tych a sprawia wrażenie starszego od Mad Maxa. Efekty hardcorowe bo pawdziwe (wybuchy, zabawa gazem, etc.) W sumie to raczej kino dla koneserów Scie-Fi i Post-Apo, więc nie każdemu się spodoba. Ale fabuła i klimat taki mroczny i psychodeliczny momentami.

Coś masz do tatuaży? ;) U mnie stosunek ten wygląda tak, jaram się boję zrobić za stara już jestem :)
@cyberyna: Właśnie w starych scifi/ postapo najbardziej jara mnie to, że wszystko co oni robili w tamtych czasach dzisiaj wygląda jak psychodela :) Może się skusze.

Absolutnie nic, jaram się i pracuje nad projektem swojego. Bardziej przerażał mnie fakt, że młody będzie chodził z takim gównem na ręce... no i że stary mnie zabije :P