Aktywne Wpisy
JaZestarym +112
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Fosfofruktokinaza +112
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
w jakie gry warto zagrać na wakacje w przerwie między sesją a czymś poważniejszym? Celuję w te starsze- właśnie skończyłem odkopanego na strychu Airfix Dogfighter. Ta gra nic a nic się nie zestarzała i nawet po kilku latach przerwy od grania poczułem to uczucie z dzieciństwa.
Mogą być strategie, strzelanki, zręcznościówki.
#gry #grynawakacja #staregry #grypc
Dobrze by było, gdyby do grania nie była potrzebna myszka. Netbook tutaj :)
@ThisIsGalicia: Trudno o strategie bez potrzebnej myszki :) Z klasyków platformówek to może Rayman 2,3 ? :P
Dobrą opcją jest też Fahrenheit, w którego aktualnie gram - myszka tam jest w sumie potrzebna tylko do otwierania drzwi czy podniesienia przedmiotu, powinno być znośnie :)
Fahrenheit brzmi nieźle! :)
edit: już się zainstalowało ^^
ale cesarza kojarzę ;P