Wpis z mikrobloga

Cześc Mirki!

Macie coś takiego nietypowego co Was obrzydza, wywołuje dziwne i nieprzyjemne uczucie w brzuchu? Coś, co jak o tym pomyślicie, to Wam niedobrze?

Ja na ten przykład nienawidzę dziur w ciele np po dużych drzazgach, a tak samo jak kupuję drób na obiad i ze skóry wystają kawałki wiekszych piór i je wyjmuję i takie dziurska zostają okropne! Brrr, aż mi wszystko skręca w środku z obrzydzenia!

Jak mój niebieski raz po działce wyciągnął z ręki dwucentymetrową drzazgę i zobaczyłam dziure po niej taką wielką i głeboką, to cały dzień później to przeżywałam...

bleh

#rozkminy
W.....a - Cześc Mirki!

Macie coś takiego nietypowego co Was obrzydza, wywołuje dzi...

źródło: comment_rUTMIJL9Fd1w2SW2lQZg89NVVSq9s7Bz.gif

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@Werkaaa: #!$%@? nie lubie polnych myszy. Raz jak podnosiłem szafę w piwnicy u znajomych, to wybiegła spod niej mysz. Nie chcecie wiedzieć jaka inba się wtedy zrobiła (,)
  • Odpowiedz
@Werkaaa: Nienawidzę waty. Jak byłem mały w przedszkolu dałem się zrobić w ciała. W mówili mi, że smakuje jak wata cukrowa. Na samą myśl o wycie chce mi się rzygać. Jak jej dotykam w rękach to dostaje torsji. ....
  • Odpowiedz
  • 1
@Werkaaa: obrzydzają mnie zdjęcia z prześwietleń szczęk dzieci z mlecznymi i stałymi zębami :d czaszki też. zobaczyłam coś takiego kiedyś w jakimś artykule o ciekawostkach i moje życie zmieniło się na zawsze. wystarczy, że sobie o tym pomyślę i już mam dreszcze i gęsią skórkę na całym ciele :( nic na mnie nie działa jak coś takiego.
kotkot - @Werkaaa: obrzydzają mnie zdjęcia z prześwietleń szczęk dzieci z mlecznymi i...

źródło: comment_wHKJtU2XtYMdVsG4GIY5YEgzdBUDyw7s.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz