Macie coś takiego nietypowego co Was obrzydza, wywołuje dziwne i nieprzyjemne uczucie w brzuchu? Coś, co jak o tym pomyślicie, to Wam niedobrze?
Ja na ten przykład nienawidzę dziur w ciele np po dużych drzazgach, a tak samo jak kupuję drób na obiad i ze skóry wystają kawałki wiekszych piór i je wyjmuję i takie dziurska zostają okropne! Brrr, aż mi wszystko skręca w środku z obrzydzenia!
Jak mój niebieski raz po działce wyciągnął z ręki dwucentymetrową drzazgę i zobaczyłam dziure po niej taką wielką i głeboką, to cały dzień później to przeżywałam...
@Werkaaa: Ja nie lubię widoku złamanych paznokci, ale tak konkretnie, że aż mięsko widać. Tylko i wyłącznie to mnie brzydzi i przyprawia o gęsią skórkę.
@Werkaaa: #!$%@? nie lubie polnych myszy. Raz jak podnosiłem szafę w piwnicy u znajomych, to wybiegła spod niej mysz. Nie chcecie wiedzieć jaka inba się wtedy zrobiła (╯︵╰,)
@Werkaaa: Nienawidzę waty. Jak byłem mały w przedszkolu dałem się zrobić w ciała. W mówili mi, że smakuje jak wata cukrowa. Na samą myśl o wycie chce mi się rzygać. Jak jej dotykam w rękach to dostaje torsji. ....
@Werkaaa: obrzydzają mnie zdjęcia z prześwietleń szczęk dzieci z mlecznymi i stałymi zębami :d czaszki też. zobaczyłam coś takiego kiedyś w jakimś artykule o ciekawostkach i moje życie zmieniło się na zawsze. wystarczy, że sobie o tym pomyślę i już mam dreszcze i gęsią skórkę na całym ciele :( nic na mnie nie działa jak coś takiego.
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Macie coś takiego nietypowego co Was obrzydza, wywołuje dziwne i nieprzyjemne uczucie w brzuchu? Coś, co jak o tym pomyślicie, to Wam niedobrze?
Ja na ten przykład nienawidzę dziur w ciele np po dużych drzazgach, a tak samo jak kupuję drób na obiad i ze skóry wystają kawałki wiekszych piór i je wyjmuję i takie dziurska zostają okropne! Brrr, aż mi wszystko skręca w środku z obrzydzenia!
Jak mój niebieski raz po działce wyciągnął z ręki dwucentymetrową drzazgę i zobaczyłam dziure po niej taką wielką i głeboką, to cały dzień później to przeżywałam...
bleh
#rozkminy
za każdym razem jak sobie o tym przypomnę to mnie skręca :///
Dziękujemy, Twoje zgłoszenie zostało przekazane do moderatora. Zajmiemy się nim najszybciej jak to będzie możliwe.