@darekUFO: tak jak pisałem, 20% na marki decathlonu jak btwin, tribord, artengo itp. i 10% na produkty nike, adidas itp. Szczegół jest taki, że zniżka obowiązuje tylko na produkty nie przecenione.
Zniżkę ma każdy pracownik który uzbiera paragonów na kwotę x za produkty które nie są przecenione.
@MMM22: Skoro tak jest to na rowerze mógłbym zaoszczędzić w zależności od modelu, który bym wybrał około 300zł po odjęciu 100zł dla osoby, która by załatwiała, czyli gra warta świeczki
I mu powiedział, że teraz nie da rady, bo sezon jest i nie ma zniżki, a gdyby taka była to dołożyłbym sobie 100zł do budżetu i miałbym 500 lub zaoszczędziłbym trochę przy kupnie 300
@darekUFO: A gdzie pytał? Ja pisałem do kierownika tego działu u nas i napisał mi, że zniżka jest zawsze. Tribany fajny sprzęcik, jak chcesz na teraz to obczaj raty 10x0%. Ogólnie btwin ma fajne rowerki, kumpel startuje na freeridowym btwinie w zawodach :) więc nie ma dramatu
A mam takie pytanie, czy można zamówić telefonicznie, bądź przez internet coś z decathlonu stacjonarnego, a nie sklepu internetowego z dostawą do domu(chodzi mi o zakup na odległość)?
@darekUFO: Na samym południu Polski :p my robimy tak, że jeśli klient chce coś do domu to może zamówić kuriera.. kiedyś była możliwość dowiezienia produktu zamówionego przez neta za darmo, ale nie wiem czy tak jest nadal
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
#pomocy #pytam #decathlon
Slyszalem, ze teraz nie ma dopiero po sezonie, to prawda?
Zniżkę ma każdy pracownik który uzbiera paragonów na kwotę x za produkty które nie są przecenione.
To nie jest czasem nadstawianie d--y, bo pracownicy nie mogą tak sobie handlować tym raczej?
http://www.decathlon.pl/rower-szosowy-triban-300-id_8239800.html#v1604501
http://www.decathlon.pl/btwin-rower-szosowy-triban-500-id_8306944.html#
I mu powiedział, że teraz nie da rady, bo sezon jest i nie ma zniżki, a gdyby taka była to dołożyłbym sobie 100zł do budżetu i miałbym 500 lub zaoszczędziłbym trochę przy kupnie 300
A mam takie pytanie, czy można zamówić telefonicznie, bądź przez internet coś z decathlonu stacjonarnego, a nie sklepu internetowego z dostawą do domu(chodzi mi o zakup na odległość)?