Aktywne Wpisy
OCIEBATON +1485
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
paxtax +45
To wy chcecie wpuszczać uchodźców, chcecie wyższego wieku emerytalnego?
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Co ty frajerze do mnie piszesz? Jestes zerem i frajerem, ktory jakktos napisze cos, co sie z twoim tepym i prymitywnym odbiorem swiata nie zgadza, to od razu wyzywa od ruskich agentow. Klocilem sie w obronie Polski jak cie nawet na swiecie nie bylo gnojku. Nie masz pewnie wiecej niz 15 lat i chetnie bym ci takiego kopa w to dupsko zasadzil, zeby ci te dresy ortalionowe spadly prymitywie. Szkodzisz Polsce glupcze. EOT z mojej strony.
Inne też dobre:
http://www.wykop.pl/ludzie/pawelwirtualny/
#shitwykopsays #inteligentnekomentarze #pstoprawda
@Kaczypawlak: Putin wszedł swoimi wojskami na część terytorium Ukrainy po czym tę część zaanektował. Taka jest prawda.
@Baron_Al_von_PuciPusia: Flota Czarnomorska była na Krymie od upadku ZSRR, taka prawda. Więc przerzucali ewentualnie posiłki;] Przy okazji parlament autonomicznego Krymu sam ogłosił secesję od Ukrainy, fakt, że był zdominowany przez Rosjan, jednak obecnie większość mieszkańców Krymu to Rosjanie.... Takie są niestety fakty. Dla przykładu jeszcze, jaki to Putin jest zły to załatwił sobie większy legalizm
@Kaczypawlak: Stacjonowanie i liczba żołnierzy jak i sprzętu była w ramach umowy. Rosjanie umowę złamali. Zresztą nie mieli prawa wysyłać swoich wojsk poza bazę...
Przestań umniejszać winę Rosji bo Putin zwyczajnie zaanektował część niepodległego kraju, a teraz wspiera w różny sposób zwykłych bandytów chcących doprowadzić do dalszego rozpadu Ukrainy.
@Baron_Al_von_PuciPusia: Tak samo jak Majdan nie miał prawa pozbywać się legalnego prezydenta, kiedy jeszcze dodatkowo obiecał wcześniejsze wybory. Ponadto w TEORII to oni nie byli Rosjanami, tylko "ochotnikami" bez oznaczeń. Kurde nawet wiesz jak ktoś robi bimber albo hoduje trawkę to jak nie złapiesz go na gorącym uczynku to niestety ten ktoś jest bezkarny.
@Kaczypawlak: "Walczyło" na Krymie, a obecnie wsparcie Putina opiera się m.in. na wysyłaniu sprzętu dla separatystów.
@Kaczypawlak: Chyba przespałeś moment, w którym ten prezydent uciekł do Rosji.
@Kaczypawlak: Przecież na Krymie jednostki rosyjskie zostały rozpoznane, a sam Putin przyznał, że jego
@Baron_Al_von_PuciPusia: Jednak tak samo robili Amerykanie, chociażby w Afganistanie w latach 80-tych. Weź już nie bądź hipokrytą, Syrię również "sponsorowali", nawet chcieli ją bombardować, tylko Rosja się postawiła, to teraz zrobili jej Syrię u granic.
Uciekł po obietnicach, jak służby zaczęły go opuszczać oraz partia, sam
@Kaczypawlak: Uciekł bo na niego spada odpowiedzialność za śmierć dziesiątek Ukraińców i pełno machlojek. Przypominam, że jest za nim list gończy.
@Kaczypawlak: Jakimś dziwnym trafem mnie nic nie boli. Zwracam jedynie uwagę na to, że powielasz propagandę putinowskiej szczekaczki co z prawdą nie ma nic wspólnego.
@Baron_Al_von_PuciPusia: Napadło na Irak, zmieniło władze i się wycofało. A tam ludzie dalej giną;] Coś podobnego chcieli zrobić w Syrii, jednak rękami rebeliantów jak w Libii, których mieli wspomóc tylko lotnictwem i się nie udało;]
@Kaczypawlak: To jak ktoś napadnie np. na Śląsk, a my z jakiegoś powodu nie będziemy go bronić to co? To usprawiedliwione? Co za bzdury wypisujesz?
@Baron_Al_von_PuciPusia: Armia jest po to, aby kraj w obliczu agresji mógł się bronić. Skoro zaatakowano Ukrainę a wojsko palcem nie kiwnęło to co to ma być?
A czy moralne jest to, że zginęło tam tylu ludzi? Za to, że
@Baron_Al_von_PuciPusia: Strategia jak przy T-34.