Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam w co ja się wpakowałem. Umówiłem się z dziewczyną w barze na oglądanie finału. Najgorsze, że ja w ogóle nie interesuje się piłką nożną! W sumie to była jej inicjatywa. Do tego to Niemka. Jak wykrzesać z siebie chociaż odrobinę entuzjazmu do piłki kopanej w wykonaniu niemieckiej reprezentacji? Myślałem, żeby obstawić wygraną Niemiec, wtedy czułbym się emocjonalnie związany z drużyną. A może to dobrze, że gra wisi mi i powiewa bo będę mógł się skupić na niej? Tylko nie chcę podpaść... #randka #podrywajzwykopem #mecz
  • 16
@sidhellfire: mówiłem ogólnikowo, wiadomo że dziewczyna dziewczynie nie równa. A dodatkowa wiedza na pewno nie zaszkodzi. Nie musi z niej skorzystać, ale warto ją mieć. Sam musi wybadać sytuacje i się do niej dopasować.
@testowyandrzej: @majki99: @sidhellfire: Heh, no i temat rozwiązany. Ma chłopaka (w innym kraju aktualnie) i to raczej poważne bo są ze sobą ileś już i planuje tour de Azja z nim. Pewnie nikogo więcej nie zna dlatego zaproponowała spotkanie we dwoje. Najwidoczniej źle zinterpretowałem, choć na spotkanie przyszła z dość prowokującym dekoltem. Próbuje mnie namówić na jakieś wycieczki. Kontakt chyba utrzymam bo jest inteligentna i sympatyczna, no ale na