Football kitty. Tak, Leon naprawdę śpi z piłką. A najśmieszniej wygląda jak złapie za metkę na tej piłce (jest miękka jak pluszak) i lata z nią w zębach :) #koty #kot #sepinrothcoon #pokazkota #mainecoon
@shido: On tak lubi w klasyczny kłębek się zwijać wokół tej piłki. I przeważnie śpi na "plecach" :) Rośnie jak na drożdżach, na chwilę obecną równe 7 kg. Coony rosną do 4 lat, a on niedawno rok skończył :)
@shido: Nie mogę dużo dawać, bo syfiarz z niego straszny i mega wybredna małpa (marnuje się). Pracuję w domu, więc dostaje 4x dziennie po pół saszetki plus zawsze dowolna ilość suchej karmy. Coony domowe wbrew pozorom wcale dużo nie jedzą.
@Solitary_Man: Noo ale kto kim? Podejrzewam, że bojowa natura Pikselka nie da żyć kudłatemu Coonowi i będzie jak u mnie jeden terrorysta a drugi uległy baranek.
@Solitary_Man: Zależy od temperamentu, genów, hodowli, itp. Jednego mam z podejrzanej hodowli (srebrny Lluan) i jest miziawką i ciapą, jednego z medalowej i wzorcowej (tegoż Leona) i jest mistrzem manipulacji.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link