Aktywne Wpisy
pearl_jamik +45
KOBIETY !!!! wy sobie nawet nie wyobrażacie, jak Wy łatwo macie w życiu:
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gdybym był kobietą to bym po prostu pokazywał c------i, nóżki, dupkę na youtubie, instagramach i innych takich i na tym zarabiał
- skąpe ubranka
- pokazywanie się w sexi strojach
- dekolty
gymw8nhnzd +252
“Wpadła wypłata od firmy”, a sekundę temu Izunia mówi że tylko własny biznes, ja już serio sie w tym gubię.
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Oczywiście P------E, pracodawca płaci za pracę
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Cześć Mireczki, tak, wiem że zielonka, szuka atencji i w ogóle... Ale jestem wkur***** na maxa i bym prosił o kilka plusuków. Mam stronkę "bukmacherską", opisy buków, artykuły, jakieś okazyjne typy. Generalnie strona ma kilka odwiedzin dziennie i leży gdzieś w odchłani internetów.
No i dziś dostałem pisemko z Urzędu Celnego, z wezwaniem do stawiennictwa w charakterze podejrznego, w sprawie art 110a kks. Sprawa najpewniej dotyczy złamania ustawy hazardowej i tej mojej nieszczęsnej stronki. Tak więc niedługo przesłuchanie i grzywna 500 zl - kilka tys, no ewentualnie sąd, wyrok i grypsera :)
Spróbuj opisać swoją sytuację w tym temacie: http://www.forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266.html
Może dostaniesz jakieś cenne wskazówki.
W niedzielę urlop tygodniowy, a tu takie historie... Stawić się mam za 2 tygodnie. Dla potomnych, dam znać jak sprawa się skończyła.
"W przypadku, gdy osoba przyzna się, że to ona prowadziła serwis to fakt zagranicznego hostingu w niczym jej nie pomoże."
Jesteśmy serwisem przeznaczonym dla osób posługujących się językiem polskim, ale zamieszkałych poza Polską, w krajach, w których internetowe reklamy bukmacherskie są legalne – takich jak Anglia. Jeśli odwiedzasz nas z terytorium Polski, bezzwłocznie zamknij stronę.