Wpis z mikrobloga

@golfik: Z całym szacunkiem, nie chcę gasić Twoich zapędów kulinarnych a tym bardziej dzielenia się swoimi pomysłami na wykopie, ale zakopałem, żeby uchronić ludzi którzy mogliby zobaczyć ten przepis i go odtworzyć. Sos Ragu to podstawa włoskiej kuchni i niestety został przez Ciebie całkowicie zgwałcony. Surowy czosnek i bulionetka dodana do sosu, mięso, które nie jest mięsem. Po co przecier pomidorowy? Oliwki niewymieszane z sosem. Użyłeś makaronu dobrej jakości, ale moim
@rationalistic: No stary... full respect!!! szczerze się przyznam, ze nie wiem dlaczego mówisz surowy czosnek. Bulionetka wyszła ze względu na brak bulionu (o czym pisałem w komentarzach), mięso akurat sprawdzone, bez żadnych dodatków :)

Makron akurat wybierała kobieta :P

Oliwki ? miały być niewymieszane (ja uwielbiam, moja druga połówka nienawidzi:P)

Cóż wybrałem danie za które niektórzy ortodoksyjnie kucharze mogą zabić :P

To wykonanie jest nieortodoksyjne,ba nawet nie do końca oryginalne, ale