Aktywne Wpisy

Anonek463 +86
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
źródło: image
Pobierz
Tdxd +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

to darmowy program do kopiowania plików dla systemów z rodziny Windows, który pozwala na przejęcie pełnej kontroli nad procesem kopiowania i przenoszenia plików. Zaletą programu jest szeroka konfigurowalność oraz pełna integracja z systemem. Ponadto program oferuje wiele zaawansowanych opcji kopiowania tj. kolejkowanie zadań, filtrowanie plików według określonych kryteriów, wstrzymywanie i wznawianie operacji, zmiana parametrów kopiowania w locie a w wielu wypadkach również znaczne przyspieszenie całego procesu.
www.copyhandler.com/pl
kolejny wpis z #przydatneprogramy gdzie zachęcam do dzielenia się z mireczkami użytecznymi programami, narzędziami aby lepiej nam się pracowało na swoich komputerach.
źródło: comment_rWSLmhpaLg2WhzQw8MyCztyeOnatpmfk.jpg
Pobierz◔_◔