Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Proszę dobrych wrocławskich Mirków o pomoc. Wybieram się w sobotę do Wroclove. Mam czas mniej więcej od 11-17.30.
Chcę zrobić sobie długi spacer po mieście stumostów. Czy mógłby ktoś wyznaczyć jakąś trasę na miły spacerek? ;)
#wroclaw
Wroclawski autorski szlak piwny petla od dworca atobusowego.
Przedostatni przystanek to alma na szame i jakies wynalazcze piwko do busa.
GL&HF
Jeśli już dojdziesz na Ostrów, to można zahaczyć jeszcze o ogród botaniczny.
Spacer 1: Ostrów Tumski, Katedra, wyspa Piasek (ew. zahaczając o Polish lody na placu Bema), ulicą Grodzką do placu Uniwersyteckiego, Więzienna, Jatki, Jaś i Małgosia, Rynek.
Spacer 2. Rynek -> Świdnicka (Monopol, Opera, Renoma) Teatr Lalek, Promenadą Staromiejską do parku Słowackiego, zobaczyć Panoramę Racławicką (choćby z zewnątrz), bastion Ceglarski, p--o w Cafe Szalet przy Placu
@