Aktywne Wpisy
panthererose +11
Będąc jeszcze w liceum moja polonistka powiedziała coś co zostało ze mną do dzisiaj i nadal się zastanawiam nad zasadnością jej słów.
Babeczka stwierdziła, że losy dwóch bratnich dusz będą się ze sobą przecinać przez całe życie, ale nigdy nie dojdzie do sytuacji, w której te dwie osoby stworzą szczęśliwą relację. Zawsze temu dwojgu będzie stało coś na przeszkodzie, aby być razem. I mimo tego, że będzie ich do siebie ciągnąć to
Babeczka stwierdziła, że losy dwóch bratnich dusz będą się ze sobą przecinać przez całe życie, ale nigdy nie dojdzie do sytuacji, w której te dwie osoby stworzą szczęśliwą relację. Zawsze temu dwojgu będzie stało coś na przeszkodzie, aby być razem. I mimo tego, że będzie ich do siebie ciągnąć to
paniswiata +202
Ale ona faktycznie go nawet nie dotknęła XD teraz Rutkowski będzie musiał odbijać sonie i gohe #danielmagical #patostreamy
#oswiadczenie ##!$%@?
Edit: Nie ważne, nie ma sensu dyskutować z argumentem typu: kupowanie konsoli jest idiotyczne.
aktualnie kupowanie konsoli jest idiotyczne po prostu
Co do jednego się zgodzę. Konsole będzie się opłacało kupić w przyszłym roku. Będzie taniej i więcej gier.
Po drugie Twój ton wypowiedzi wskazuje, że jesteś sfrustrowanym człowiekiem, który głownie sobie musi coś udowadniać, skoro #!$%@? się w czyjeś preferencje.
Ja sam osobiście korzystam z konsol oraz z lapka (strategię/hearthstone). Ty najwidoczniej masz jakiś kompleks (może braku znajomych? Prawdopodobnie tak. Nikt z taką osobowością dłużej nie wytrzyma niż kilka minut. Do czasu jak
To zapytajmy jakie exlusivy ma steam na tym swoim trybie kanapowym, czy swojej konsoli, o której wszelki fame umarł zanim powstała?
Dyskusja jest o tym dlaczego ludzie się wpierdzielaja do dyskusji o konsolach tylko po to aby powiedzieć że PC jest lepsze i na odwrót :-) moim zdaniem to bez sensu. To tak jakby kierowcy aut terenowych kłócili się z kierowcami aut sportowych :-P
To ciekawe czy xone będzie miał w 2017 możliwość żeby odpalić grę wyglądająca tak samo jak ta z PC na ultra. Za 2k zł bez problemu można złożyć komputer, które obecne tytuły pociągnie na wysokich albo ultra. Poza tym ten kontroler ruchowy to gówno, nie wiem po co mi to do grania np. w Battlefielda
Co do kompa za 2k owszem złożysz go ale za 2 lata będzie już stary. Dodatkowo dochodzi pobór mocy. Konsola jest nastawiona na to że ma być energooszczędna w porównaniu do komputera.
Co do kompa za 2k, okej może nie będzie taki super za 2 lata, ale to samo będzie
Co do gier na PC to powiedz mi jaki poważny developer, który wypuszcza tytuły AAA wypuścił ostatnio exclusive na PC? Z tego co sobie przypominam żaden. Wszystkie były tworzone na wszystkie platformy, głównie z myślą o konsolach. Nawet tak
Blizzard, Bohemia Interactive no i to w sumie wszystko. Developerzy wypuszczający tytuły AAA są nastawieni na zysk, więc wiadomo, że nie odpuszczą sobie konsoli. Tylko to nie zawsze oznacza, że są to lepsze tytuły niż od studiów niezależnych. Z kolei te studia niezależne częściej robią gry na PC. Co do GTA to samo
Bohemia to
Co kto lubi, dla mnie Arma 3 jest super.
Zauważyli, że gry indie to świetny rynek ( np. Minecraft) ale nie osiągnie to takiego sukcesu jak na PC, nie wyobrażam sobie takiego FTL albo Papers Please na xone. Ja na to patrzę tak, odpalasz sobie mirko, a w okienku masz FTL
Kumpel mówi że spokojnie sobie gra i ma zainstalowaną również apkę dotyczącą mistrzostw to dostaje powiadomienia o wydarzeniach z meczy. Także możliwości są ogromne, kwestia tylko żeby ktoś się tym zaciekawił i zaczął tworzyć na to różne rzeczy.
Wrócę na chwilę do Blizzarda. Gdzie jest Warcraft 4????!!!!
Na PC jest to samo, a nawet wiecej :P
Soon™
@Liquid_Snake: mnie to trochę nadal drażni bo zamiast normalnej rozmowy zaczyna się wyliczanka za i przeciw, lekki flamewar itd.
Ktoś mówi, że kupuje konsole i chciałby poznać fajne tytuły to idiota jeden z drugim zaczną "po co Ci konsola jak na PC też masz takie gry", "Przecież nie ma fajnych gier na konsole hueuhe" i weź tu dyskutuj z takimi baranami...
Na #ps4 mam odpaloną grę, wciskam przycisk PS i wychodzę do menu a następnie odpalam sobie www i przeglądam mikro :)
Faktycznie, można przełączyć się na przeglądarkę ale skoro na PC można to robić szybciej albo np. jednocześnie grać i oglądać coś na YouTube (2 monitory <3) to konsola wypada jednozadaniowo, przynajmniej w mojej opinii.
@Nizki: i tu właśnie jest pies pogrzebany, nie dyskutuje się z idiotą, czarnolisto i tyle cię widzieli, oni tylko potrafią udawać że rozumieją co piszesz a później ktoś zada pytanie to wjadą ze swoją papką i od nowa shitstorm. Nie ma co tłumaczyć, fanatyk nie zrozumie a reszta ma łeb na karku i takie rzeczy po prostu wie i rozumie.