Aktywne Wpisy
aczutuse +105
Czy zgadzacie się ze Śpiewakiem, że nieruchomości nie powinny być flipowane, ani kupowane inwestycyjnie tylko powinno się je kupować do własnego użytku? Nie mam nic wspólnego z lewactwem, ale tutaj chłop mnie przekonał, że te rentiery żerują na swoich niewolnikach i taki system to jest feudalizm, a nie kapitalizm.
#nieruchomosci #warszawa
#nieruchomosci #warszawa
noipmezc +3
podawajcie miejsca w kturych wasza noga nigdy nie postanie
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
#jestemprzestepca #oswiadczenie #takaprawda
mam nadzieję że tobie się noga w życiu powinie i też cię będą gnoić, nawet po odpokutowaniu
Nie powiedziałem też nigdzie, że ma być za to przegrany do końca życia, ale on podczas swojej pokuty stał się swego rodzaju bohaterem i o tym napisałem.
Nie wierzę nikomu, sklejam do kupy fakty i porównuję z innymi przykładami. Bohaterem też dla mnie nie jest, ale opaska to przesada.
Mam kilka przykładów gdzie ludzie z cięższymi rzeczami na sumieniu nie musieli
To sobie przypomnij kiedy ta kradzież miała miejsce i jaki wtedy były progi wykroczenia.
I wybacz, ale naprawdę nie mam ochoty dalej dyskutować z osobą, która broni złodzieja argumentem takim, że przecież inni też kradną,
Poza tym samo to, że opisał to tutaj i się przełamał mówi o nim dużo, chociażby to że wcale tego aresztu nie potrzebuje, opaski też nie, bo doskonale wie że zrobił źle i podejrzewam że więcej się w takie kłopoty pakował nie będzie.
@kazminski: Ani razu nie napisałem, że nic złego nie zrobiłem, albo że kara jest niesłuszna. Tak - odwaliłem głupotę (czy nawet kilka). Tak - dostałem za to wyrok i mniej czy więcej odpokutowałem to, co zrobiłem.
@kazminski: Stałem się trochę rozpoznawalny na wykopie, nie