Aktywne Wpisy
szymski1 +64
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +80
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
2. Idź na piwo z @beer_man i jego A. (nie podaję, bo anonimowość i takie tam :>)
3. Potem idź na piwo z @KubKa
4. Otwórz piwo i odstaw je odrobinę za mocno na murek
5. #!$%@? butelkę i sobie palec... Krew, dużo
6. Idź do szpitala, kolejka jak sam #!$%@?, pierwsze co, to formularz do wypełnienia, nie poletzam
7. Pojedź do niepublicznego szpitala na szycie
8. Dwa szwy i zastrzyk przeciwtężcowy w cenie: dużo w #!$%@? golda
9. ???
10. Nie ma profitu w #!$%@?
#jestemkaleka #przegryw #truestory
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
5. #!$%@? butelkę i sobie palec... Krew, dużo
@paffnucy: odrobinę za mocno powiadasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paffnucy: Po 1 zawsze jak najszybciej wymacza się w zimnej wodzie (może być z dodatkiem proszku) 2. jeśli nie zrobiłeś tego od razu kup po prostu specjalny odplamiacz do krwi - bardzo ładnie schodzi ;)
podobno woda utleniona też nieźle działa
Wcale nie podejrzane :D
@NiktNigdyNikomuNicNigdzieNie: dziękować :)
@blondeblossom: dziękuję :)
@ziemniaczana_krolewna: dzienx :)
@Nenciak: dziękóweczka :)
@JazzBlurr: tak, tym razem to nie ze mną było coś nie tak, tylko z butelką :}
Komentarz usunięty przez autora Wpisu