Aktywne Wpisy

MrTofu +5
Mirki i Mirabelki
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta

oxymirek +756
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi

Ultrakatolicka partia bulwo
@JoeGlodomor: dosłownie cytowanie wywiadu z mentzenem gdzie się kompromituje. "WIELKA ZMASOWANA AKCJA PRZECIWKO KONFIE" XD
To atak!
Mieliśmy 11%, mieliśmy do rządu wejść a te dziennikarze wszystko zepsuły!
@JoeGlodomor: Razem też się kompromituje z każdą wypowiedzią, a nie ma tysiąca postów uderzających w nich. Tylko debil myślałby że mainstream nie będzie chciał zwalczać partii, która jakimś cudem nadal ma duże poparcie i nie chce wchodzić w koalicję
@pieknylowca: Szkoda że konfa nie zrobi zmasowanej akcji i nie poda swojego programu gospodarczego.
@pieknylowca: nom, 2 zł już mi na konto wpadło xD
Wasz bożek się ośmiesza, a że nie macie jak tego wybronić to wymyślacie jakieś #!$%@? o opłacanych trollach xD
@mixererek mam taką teorię spiskową, że może jest tak dlatego, że razemki nie #!$%@?ą wykopu swoimi ulotkami reklamowymi i nie mają sekty która jest w stanie zrobić najgłupsze fikołki w obronie partii
xd