Aktywne Wpisy
zielonzielon +305
Ynfluencer +76
Po ośmiu latach związku wygarnąłem po całości i zwyzywałem swoją dziewczynę okropnym pakietem obelg. Nigdy żadnej dziewczynie nie powiedziałem takich rzeczy. Teraz jest mi okropnie i czuję się do dupy, ale kto w ogóle zwracałby uwagę na uczucia faceta.
Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za
Od 8 lat jesteśmy razem i gdzieś od 3 zmieniła się z anioła w diabła. Powiedziałem jej, że jest spier.toliną, roszczeniową, leniwą, egocentryczna, rozpieszczona przez matkę, że nie ma za grosz wdzięczności za
wszyscy jesteście motzni jeśli macie coś za sobą, ale kto nie miał kupy w majtkach przed maturą niech pierwszy rzuci kamień. mnie też straszyli sesją i nie potrzebnie się spinałem, a jak przyszło co do czego, to stres w pytkę mniejszy niż przed maturą, bo nie dość, że kilka terminów, to jeszcze możliwość poprawiania w przyszłym semestrze bez zabierania roku z życia. a nie, zaraz, przecież ja mam 14 lat.
nara wykop.pl udanego wikendu. kumpel ukradł tacie z barku 2 piwa i idziemy się klasowo #!$%@?ć na koniec roku xDDD jak dobrze pujdzie to Ada też załatwi papierosy mentolowe zajebiście cienkie
#matura #lippaa #sraniedoryja
@powodzenia: ok, nadstaw się. Serio, nie miałem - nie wiem czemu.
wypraszam sobie
A w szafce w szatni mam fullcapa i airmaxy xD
@powodzenia: Ja nie miałem, ale co do reszty się zgodzę. Można przecież z dobrego liceum pójść na jakiś gówno-kierunek na śmiesznej uczelni i wszystko będzie prostsze.
Komentarz usunięty przez moderatora
@powodzenia: twoja dupa?