Aktywne Wpisy
Iudex +369
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +656
Skoro wege są przeciwni zabijaniu zwierząt.
Dyskusja poniżej owad = zwierzę to dlaczego jeżdżą samochodami skoro zabijają masę owadów.
Wystarczy po trasie sprawdzić maskę i zobaczyć ile gram ZWIERZĄT zostały przez nich zamordowane...
* krowy mleczne i kury nioski jak skończą spełniać swoją rolę, to też idą na r--ź,
* krowa powinna dawać rocznie jednego cielaka, statystycznie 50% z nich to buhajki, które idę na
Zresztą tego typu rozkminy to na kwejka skoro nie pojmujesz takich podstawowych rzeczy. Ale to norma wśród wojujących gimbomięsożerców.
Dodałbym jeszcze sylwka jakiegoś ale nie pamiętam nicku.
Ja po prostu nie lubię wojujących wegetarian, moja siostra jest wegetarianką i jakoś nie kłócimy się między sobą o to.
Skoro dla ciebie 22 lata to "stary wiek" to już sobie wyobrażam ile ty masz xD
Argumentacja gimbomiesożerców bije o głowię argumentacje gimbowegetarian.
Podsumuję jedynie:
1. Wyśmiewałem wegetarian namawiających ludzi do wstąpienia w ich elitarne