Wpis z mikrobloga

#bekazwegetarian #rozkminy

Skoro wege są przeciwni zabijaniu zwierząt.

Dyskusja poniżej owad = zwierzę to dlaczego jeżdżą samochodami skoro zabijają masę owadów.

Wystarczy po trasie sprawdzić maskę i zobaczyć ile gram ZWIERZĄT zostały przez nich zamordowane...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rodriquez88: Nie ma sensu przejmować się owadami itp., kiedy wegetarianie, a więc osoby spożywające jaja i mleko zapominają, że:

* krowy mleczne i kury nioski jak skończą spełniać swoją rolę, to też idą na r--ź,

* krowa powinna dawać rocznie jednego cielaka, statystycznie 50% z nich to buhajki, które idę na
  • Odpowiedz
@Rodriquez88: wegetarianizm to głównie sprzeciw przeciwko zabijania zwierząt hodowanych masowo w nienaturalnych warunkach. Człowiek nie potrzebuje mięsa więc jest cierpienie tych zwierząt jest niepotrzebne.

Zresztą tego typu rozkminy to na kwejka skoro nie pojmujesz takich podstawowych rzeczy. Ale to norma wśród wojujących gimbomięsożerców.
  • Odpowiedz
@Rodriquez88: Jeśli nie kłamie to Tukan29 ma jedynie 22 ale stan psychiczny to max 16.

Skoro dla ciebie 22 lata to "stary wiek" to już sobie wyobrażam ile ty masz xD

Dobry zawodnik z Ciebie skoro w poście o karmienia psa nie podał dowodów które zadeklarowałeś się użyć
  • Odpowiedz
@chapeaunoir: Ale zauważ kogo w nich opisywałem, ludzi z grup którzy przekonują swoje rodziny wyciągając argumenty z d--y. Jeżeli bym chciał przeszedłbym na wegetarianizm, ale teraz nie chcę, głównie ze względu na takie osoby. Nie chcę być postrzegany jako osoba upośledzona która musi zajrzeć komuś w to co je.
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: podaj mi przykład tych argumentów bo nie kojarzę o czym piszesz a już nie raz tutaj wojujący miesożercy twierdzili, że człowiek ma kły specjalnie do rozrywania mięsa i MUSI z tego względu je jeść itp xD

Argumentacja gimbomiesożerców bije o głowię argumentacje gimbowegetarian.
  • Odpowiedz