Nie sądziłem, że tak szybko to przyznam, ale dziś, po kilkunastu miesiącach z ósemką, choć obok stoi podobny laptop z siódemką, nie mam już żadnych wątpliwości.
@anonim1133: ale też trzeba zrozumieć że teraz jest taki trend, OSX'owy launchpad czy lens z Ubuntu wygląda niemalże identycznie co nowy Start w Win 8, tryb pełnoekranowy i duże ikony
@rising: @anonim1133: @Leniwiec1: Mnie tam wygląd mało interesuje. Bardziej stabilność i kompatybilność. Początkowo, przed wydaniem "8.1" Photoshop miał poważny i powszechny problem. Po aktualizacji zniknął. Natomiast wszystkie peryferia podłącza się łatwo i wszystkie działają prawidłowo. Żadnych problemów ze sterownikami, a system działa po prostu stabilniej. Widzę choćby po przeglądarce Chrome, bo na obu laptopach, poza systemem, jest niemal identyczna konfiguracja. Nowszy ma co prawda lepszy procesor
Nie sądziłem, że tak szybko to przyznam, ale dziś, po kilkunastu miesiącach z ósemką, choć obok stoi podobny laptop z siódemką, nie mam już żadnych wątpliwości.
#oswiadczenie #bojowkawindowsosiem
Komentarz usunięty przez autora