Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
generalnie wykop chodzi najgorzej ze wszystkich stron jakich używam
@maciejkiner wstydź się
@FilozofujacaCalka: Na średnich czyli wyłączony Javascipt? ;D Porażka, że do płynnego działania strony trzeba komputera za 2500 zł.
@mowie_co_mysle: Oczywiście nie obwiniajmy samego Macieja Kinera, przecież ich chyba jest tam więcej odpowiedzialnych za to (chyba). Samo wyeliminowanie tej niepotrzebnie ruchomej stopki wyeliminowałoby w pewnym stopniu problem lagowania wykopu.
ta strzałka przewijająca na samą górę też raz działa a raz nie
@Solitary_Man: Bogacze d--a cicho! :P
@Solitary_Man: I wszyscy zapominają czymś pięknym jak optymalizacja, co zarówno widać na stronach internetowych jak i w silnikach przeglądarek.